Jablko nepadá daleko od stromu. Dcera Kubelkové se od mamky učí sexy pózy a dráždí s nimi fanoušky

20. června 2022·Celebrity·Redakce

Iva Kubelková s dcerou Natálií. (Zdroj: Profimedia)

Ačkoliv se většina lidí shoduje, že Natálie Jirásková nesahá své mámě ani po kotníky, nedá se jí upřít, že je sexy a ví, jak své fanoušky zaujmout, aby získala co nejvíce lajků a obdivných komentářů. Pravděpodobně se to naučila od maminky Ivy Kubelkové, protože jejich pózování na sociálních sítích je dost podobné.

Iva Kubelková, moderátorka a svého času Miss České republiky, se na svém instagramu často a ráda chvástá svou sexy postavou. Jakmile jí to počasí a teplota dovolí, oblékne plavky a své fanoušky potěší sexy fotkou. Pózy už má vychytané a ví, co bude fungovat a jak prodat své bujné poprsí a štíhlou postavu. 

View this post on Instagram

A post shared by Iva Kubelkova (@ivakubelkova)

A její krásná dcera Natálka jde v jejích šlépějích. Na svém instagramu zveřejnila fotku od bazénu. Na sobě má samozřejmě jen plavky a na fotce vynikne její dekolt, plné rty, štíhlé tělo a dlouhé nohy. Jeden by snad i řekl, že jde právě o Ivu.

View this post on Instagram

A post shared by Natálka Jirásková (@natalkajiraskova)

I když si nejsou zase až tak podobné a patrné rozdíly v jejich vzhledu vidí každý, typově jsou stejné a je tak logické, že jim sluší stejné pózy. Teď už se jen můžeme těšit na záplavu dalších pěkných fotek od bazénu, které nás jistě celé léto čekají.

Celebrity - další články

Doporučujeme