Jak se vám líbí pokojíček, který připravila Veronika Arichteva pro syna? Fanouškům přijde příliš dospělácký

25. ledna 2024·Celebrity·Redakce

Veronika Arichteva, Luka Arichtev, dětský pokoj (Foto: Instagram Veroniky)

Rekonstrukce 150 let starého domu dala manželům Arichtevovým pořádně zabrat, jak časově, tak finančně. Veronika postupně informovala své sledující v průběhu dvou let, co se dům jejich snů budoval. Rodinka už však konečně bydlí a herečka se ráda chlubí krásným interiérem a vybavením. Nyní ukázala dětský pokoj jejich syna. Lidé k němu však mají výhrady.

Vybavit si interiér konečně dokončeného domu musí být pro každého ta správná odměna. Obzvlášť, když už máte dopředu představu a o tom, jak budou vypadat jednotlivé pokoje, celé dva roky sníte. Co se týče dětského pokojíčku pro malého Luku, měla Veronika Arichteva už dávno jasno. 

Část vybavení dětského ráje si přivezla z původního bytu, část je pořízena nově. “Bála jsem se, že až se nastěhujeme, že se v něm bude bát, nový prostředí. Chtěl tam spát sám hned od prvního dne. Uffíček. Taky jsem se bála, že bude tahat hračky do obýváku, jak byl zvyklej na Slivenci. To jsem se bála správně. Chtěli jsme, aby měl pokoj hned vedle centrální místnosti, že až bude starší a bude se zavírat kamkoliv, hlavně ať tam nejsou rodiče, tak aby to bylo aspoň na stejném patře, to se taky povedlo. ‘Vypni ten počítač’ nebudu muset řvát tak nahlas,” svěřila se herečka pod fotografiemi pokojíku, které zveřejnila na instagramu.

Celý pokoj je laděný do neutrálních barev. Na snímcích můžeme vidět jakoby starobylou postel s nebesy, plátěný domeček jako bunkr, proutěné koše na hračky, kuchyňku na hraní, malý stoleček s židličkou, bílé záclony a neutrální kobereček ve tvaru listu. Je pravda, že děti by patrně spíše uvítaly víc barev a kýčů, rozhodně ale nejde říct, že by takto vybavený pokoj nebyl “instafriendly”. Je otázka, zda ho skutečně ocení malý Luka, nebo spíše maminka.

View this post on Instagram

A post shared by Veronika Arichteva (@veronikaarichtev)

A právě to herečce zkritizovali sledující v komentářích. “Proboha, jde vidět, že jste to navrhovala vy, dítě by si tak mdlý pokoj nikdy nevybralo. Jak před 60 ti lety,” ozvala se jedna sledující. Já si nemyslím, že je mdlej, ale útulnej. Aspoň Luka teda nic neříkal. Jsem přesvědčená, že vkus se dá ‘naučit’ odmala. Tím neříkám, že dobrej. Každýmu se líbí něco jinýho. Pro někoho je vkusný mít všechno barevný. Já doufám, že Luka jednou bude vědět, co se hodí k čemu. Proboha,” ozvala se na to konto Veronika, která si za svým výběrem stojí.  “Absolutně ne-dětský pokoj. Chudák malej. Kde jsou barvy,” podporuje další paní první.

Samozřejmě je pod příspěvkem velká spousta také pochvalných a obdivných komentářů a plní se především dotazy, kde to či ono Veronika pořídila. 

 

Celebrity - další články

Doporučujeme