Jaká matka, taková dcera. Jitka Schneiderová se pochlubila nádhernou dcerou

2. června 2022·Celebrity·Barbora Turková

Jitka Schneiderová s dcerou. (Zdroj: Shutterstock)

Na zahájení Zlínského festivalu dorazilo mnoho známých osobností. Nechyběla ani Jitka Schneiderová, která jako svůj doprovod nevzala partnera, ale svou šestnáctiletou dceru Sofii Annu. A nutno říct, že dívka je opravdu nádherná. Informaci přinesl deník Blesk.

Jitka Schneiderová byla vždycky nádherná žena. Její dcera Sofie Anna jde rozhodně v jejích stopách. Před deseti lety se rozvedla s jejím otcem, charismatickým hercem Davidem Švehlíkem, který se v roce 2015 podruhé oženil s půvabnou blondýnkou Veronikou, se kterou má dva syny.

Jitka se podruhé zatím nevdala, ale je spokojená ve vztahu s designérem Lukášem Pitterem. Toho ale na zahájení Zlínského festivalu nevzala. Doprovod jí dělala čím dál krásnější dcera Sofie. Když se ona narodila a Bůh rozdával krásu a půvab, ona byla minimálně dvakrát.

View this post on Instagram

A post shared by Jitka Schneiderova (@jitka_schneiderova)

Jitka se Sofií vypadají spíše jako sestry, než matka s dcerou. A podobně to má i další nádherná herečka Aňa Geislerová. Té společnost dělala dcera Stella, která rovněž zdědila půvab a pomalu kráčí ve stopách maminky. Naposledy si zahrála v minisérii České televize Marie Terezie. Máme se tedy rozhodně na, co těšit.

Celebrity - další články

Doporučujeme