Jako vejce vejci! Tyto FOTKY dokazují, že princezna Charlotte je celý tatínek

19. října 2018·Celebrity·Barbora Pisingerová

Nejmenší členové britské královské rodiny se díky své roztomilosti těší celosvětové popularitě. Mnoho lidí vidí v princezně Charlotte její maminku, Kate Middleton. Jak ale dokazují tyto snímky, Charlotte je ve skutečnosti celý táta!

Princ William má zřejmě silné geny. Jen tak si lze vysvětlit, že zatím všechny jeho tři děti se zdají být vzhledově spíše po něm. Malý princ George je tátovi nápadně podobný už na první pohled a Charlotte také viditelně zdědila princovy rysy. Na to, jak ale bude vypadat nejmladší Louis, až vyroste, si asi budeme muset ještě chvilku počkat. Už teď ale svou rodinu nezapře ani on.

Dosud se přitom o Charlottce mluvilo hlavně v souvislosti s její maminkou. Děvčátko s dlouhými hnědými vlásky je vévodkyni skutečně velmi podobné. Fanoušci si však při pohledu na fotografii prince Williama z dětství všimli i něčeho jiného. Stejná mimika, podobné rysy, Charlotte je zkrátka úplně po tátovi!

View this post on Instagram

DAUGHTER AND FATHER❤️

A post shared by Kate Middleton (@katemiddletonphotos) on

Po boku obou rodičů si můžete princeznu prohlédnout na tomto videu. Vzniklo při příležitost křtin jejího nejmladšího brášky, malého Louise. Je podle vás holčička spíš po mamince, nebo po tatínkovi?

View this post on Instagram

Members of the Royal Family arrive at the Chapel Royal, St James's Palace for the christening of Prince Louis.

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Celebrity - další články

Doporučujeme