Jan Punčochář vyhlásil válku své nadváze! Zhubl krásných 36 kilo

10. září 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Šéfkuchař Jan Punčochář. (Foto: se souhlasem Jan Punčochář)

Jeden z porotců kulinářské soutěžní show MasterChef Česko Jan Punčochář už několik let bojuje s nadváhou. Za tu dobu vyzkoušel desítky diet, ale marně. Teď to konečně vypadá, že našel správný recept a nadváze dá nadobro sbohem. Informoval o tom magazín Blesk.

Jan Punčochář s nadváhou bojuje roky. V minulosti zkoušel všelijaké diety, ale marně. Byl jsem věčný dietář, vyzkoušel jsem jich nepřeberně. Nejbizarnější asi bylo, když jsem deset dní nejedl vůbec nic,” popisuje svou zkušenost Blesku.

View this post on Instagram

A post shared by Jan Punčochář (@jan_puncochar_chef)

Časem ale zjistil, že mu v hubnutí žádná dieta nepomůže. Funguje jen jedno jediné – nežrat a sportovat. To je základ všeho,” uvedl šéfkuchař známé restaurace U Matěje. Shodil tak už krásných 36 kilo. I když je to někdy těžké, tak se rozhodně nevzdává. “Mám extrémně vyvinutou slabou vůli, ale přesto se mi podařilo vytvořit nějaký režim, který se více či méně úspěšně snažím už delší dobu udržovat,” dodal Punčochář.

Hubne i herec Martin Zounar

Právě Honza není jediný, kdo se rozhodl s přebytečnými kily zatočit. V minulosti jsme vás informovali o tom, že herec Martin Zounar se také pustil do hubnutí. Oproti šéfkuchaři se ale svěřil do rukou odborníka. Jeho proměnu sleduje na instagramu spousta lidí a s každým příspěvkem jen žasnou.

View this post on Instagram

A post shared by Martin Zounar (@martin_zounar_official)

 

Celebrity - další články

Doporučujeme