Jsem z něj hotový! Rytmus sdílel dojemnou FOTKU s malým Sanelem

2. srpna 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / rytmusking

Raper Patrik Vrbovský alias Rytmus (42) ve svém životě dlouho zůstával bezdětný. Už se skoro zdálo, že po dětech netouží a žádné si nepořídí, když všechno změnila moderátorka balkánského původu Jasmina Alagič (30). Nyní žije dvojice ve šťastném manželství a společně se raduje z novorozeného syna. A na toho by Rytmus nemohl být pyšnější.

Proslulý drsňák Rytmus nikdy pro ostrá slova nešel daleko. Že však umí dát najevo i nehynoucí lásku, o tom své fanoušky soustavně přesvědčoval již od začátku jeho vztahu s mladou Jasminou. A po příchodu syna je obrat znát ještě víc.

“Jsem z něj hotový,” přiznal otevřeně raper o synovi na svém Instagramu a přidal dojemné společné foto.

A nadšené reakce fanoušků na sebe nenechaly dlouho čekat. “Nic není krásnější než držet v náručí svoje miminko,” dala raperovi za pravdu jedna komentující.

“Patriku, jste nádherní! Při pohledu na vaši rodinu – tvůj přístup k ženě a synkovi si říkám, že svět by mohl vypadat jinak, kdyby každý chlap byl skutečným mužem pro partnerku a opravdovým tátou pro své děti. Děkuju za důkazy toho, že je to možné. Nutí mě nepřestat věřit, že láska JE. Ze srdce vám přeju jen to nejlepší,” napsala další.

View this post on Instagram

Hotový som z neho ?❤️

A post shared by @ rytmusking on

Lásku však Rytmus nedává najevo jen synovi. Od doby, kdy se dal dohromady s moderátorkou Jasminou Alagič, je jako vyměněný a neustále tvrdí, že teprve teď ví, co je to opravdová láska.

“Omlouvám se všem chlapům, kterým jsem se v minulosti vysmál za lásku a že byli hrdí na to, že jejich žena nosí jejich jméno. Oslovovat moji někdejší přítelkyni ‘moje žena’ a vidět v jejích dokladech Vrbovská pochopí jen ten, kdo si vezme ženu svého života,” rozněžnil se na sociálních sítích před časem.

View this post on Instagram

Ospravedlňujem sa všetkým chlapom, ktorým som sa do huby v minulosti smial za lásku a že boli hrdí na to, že ich žena nosí ich meno. Oslovovať moju niekdajšiu frajerku “moja žena” a vidieť v jej v dokladoch Vrbovská pochopí iba ten, kto si zobere ženu svojho života ?? #foto @lukaskimlicka

A post shared by @ rytmusking on

Celebrity - další články

Doporučujeme