Kate už pár hodin po porodu zářila v šatech a lodičkách: Jak to dělá?

24. dubna 2018·Celebrity·Barbora Pisingerová

Vévodkyně Kate porodila svého třetího potomka, zdravého chlapečka, 23. dubna v 11 hodin. Už v 7 hodin večer ale dokázala stát před nadšenými davy v šatech a botách na podpatku, aby jim své miminko ukázala. A byla stejně okouzlující jako jindy. Jak to dělá?

Příchod královského miminka na svět sledovala celá planeta. Když 23. dubna odjela vévodkyně z Cambridge do porodnice, miliony lidí svíralo napětí, jako kdyby šlo o jejich příbuznou. V 11 hodin dopoledne se britské královské rodině narodil zdravý chlapeček a v 7 hodin večer už ho šťastní rodiče ukazovali nedočkavým davům.

Kate na sobě měla červené šaty s límečkem návrhářky Jenny Packham a béžové lodičky od návrháře Gianvito Rossi. Jen boty přitom stály v přepočtu více než 14 tisíc korun.

Na veřejnosti se objevily spekulace, že volbou svého oblečení nenápadně prokázala čest princezně Dianě, která se v rudých šatech objevila po boku prince Charlese, když veřejnosti 16. září 1984 poprvé ukazovali novorozeného prince Harryho.

Novopečená trojnásobná maminka zářila při východu z nemocnice štěstím a vypadala naprosto stejně elegantně, jako vždy. Dokonce jí to slušelo tak moc, až se lidé museli ptát, jak je to vlastně možné.

Ženy z celého světa začaly na internet vkládat příspěvky o tom, že by si přály být ve všední den tak krásné, jako je vévodkyně Kate pouhých pár hodin po porodu. Fanoušci britské královské rodiny před manželkou prince Williama shodně pomyslně smekali.

Ve skutečnosti mohlo mít na kondici slavné vévodkyně vliv hned několik věcí. Jednou z nich je rozhodně dobré zdraví, o které Kate Middleton dlouhodobě dbá. Manželka a matka si potrpí na kvalitní, zdravou stravu a ráda si zasportuje. Také díky tomu je ve svých 36 letech ve výborné kondici.

Dalším faktorem jistě byl nekomplikovaný a rychlý porod. Nový princ přišel na svět během pěti hodin a on i maminka kolem sebe měli prvotřídní tým profesionálů, kteří byli schopni okamžitě zakročit, kdyby bylo cokoli potřeba.

Menší armáda pomocníků rodičky i miminka pak zapříčinila i to, že pro Kate nemuselo být tak náročné dosáhnout tak rychle svěžího a elegantního vzhledu, jak by to dost možná bylo pro některou z “běžných žen”. Veřejnost však spekuluje ještě o jednom důvodu, proč Kate z nemocnice tak rychle odešla.

A není ním nic jiného, než dobré vychování a ohleduplnost. K porodu vévodkyně se totiž upínala pozornost milionů lidí a obrovské části světových médií, což vedlo k tomu, že před porodnicí hlídkovala půlka Londýna. Všechen ten rozruch s sebou nesl spoustu dalších opatření, například takové, které zakazovalo parkování před porodnicí už od počátku dubna.

Kate i William jsou po světě známí svým jemnocitem a smyslem pro zodpovědnost vůči ostatním, a tak je dost možné, že vévodkyně nechtěla příliš dlouho zatěžovat ostatní rodičky, miminka i personál extrémním ruchem, který ji a její porod doprovázel.

Celebrity - další články

Doporučujeme