Konec po sedmi letech! Felix Slováček a Lucie Gelemová se rozešli

17. května 2021·Celebrity·Barbora Turková

Lucie Gelemová a Felix Slováček (Foto: ČTK)

Po sedmi letech je konec. Výtvarnice Lucie Gelemová se rozešla s muzikantem Felixem Slováčkem. prý kvůli tomu, že už nechtěla žít v toxickém prostředí, které vytvářela stále ještě manželka Slováčka Dáda Patrasová.

To, že to ve vztahu Lucie Gelemové a Felixe Slováčka už nějakou dobu skřípe, se mluvilo už nějaký čas. Slováček třeba mlžil po dotazu novinářů, jestli se ve vztahu něco změnilo a zda se rozešli. Nyní malířka přišla s tím, že se po sedmi letech opravdu rozešli. Na svém Instagramu přiznala, že to bylo její rozhodnutí a vysvětlila, co bylo důvodem. “Ačkoliv jsme s Felixem měli společnou dohodu, že příští neděli, v den jeho krásných narozenin, společně zveřejníme jistou informaci, nešťastně se tomu stalo jinak. Věc tedy zůstává na mně a musím ji rozepsat, chtě nechtě poněkud obšírněji,” přiznala.

View this post on Instagram

A post shared by Lucie Gelemová (@luciegelemova)

Dodala, že jí Felixova manželka Dáda Patrasová dělala ze života peklo. Pomluvy, intriky a šíření nesmyslných informací v bulvárních médií, to vše musela malířka prý podstupovat. Dáda ji prý velmi zasahovala do soukromého života. “Dáda Patrasová mi navíc mimo jiné od roku 2015 zasahuje i do soukromí, a to zasíláním výhrůžných a vulgárních sms zpráv, které často evidentně nepíše za střízliva. Tyto zprávy mohu pochopitelně doložit,” tvrdí. Život je podle ní příliš krátký a ona si ho chce užívat v rodných Jižních Čechách a už ho nechce trávit v takto toxickém prostředí. Po sedmi letech společného života ve společné domácnosti zůstáváme přátelé. Bylo to mé rozhodnutí, které vyplynulo z Felixovala přístupu,” dodává Gelemová.

Návrat k Dádě nebude

Také popřela že by se muzikant vracel ke své ženě. “Já a jeho nejbližší zároveň víme, že Felix návrat ke své současné, druhé manželce, rozhodně nechystá, protože Dáda Patrasová se stále odmítá léčit. Felix má v plánu přestěhovat se do domu ke svému synovi, což není v rozporu s tím, že se nadále musí sám starat o dům na Vinohradech, který mu z části patří,” dodala.

Podle svých slov ale ví, že jí stále bude vyčítáno, že rozbila funkční rodinu. “Vstoupila jsem do nefunkčního manželství, byť bylo manželi z různých důvodů na veřejnosti prezentováno jinak. Předpokládám, že mi přesto bude otloukáno o hlavu, že jsem údajně rozbila rodinu. Dlouhou dobu jsem naivně věřila ve změnu a pravdu. Nestalo se tak a já volím jinou cestu, kdy Felix přezevše zůstává navždy součástí mého života. Nyní však ve vztahu přátelské,”  přiznala s tím, že ji bude prý velmi chybět. Felix Slováček odjel na výlet s kamarády a Lucie mu balí věci, aby se mohl přestěhovat ke svému synovi. Definitivní tečka přijde tak na konci týdne.

View this post on Instagram

A post shared by Lucie Gelemová (@luciegelemova)

Celebrity - další články

Doporučujeme