Konec s Lucinkou? Zpěvák Bohuš Matuš se se školačkou musel přestat vídat

28. srpna 2018·Celebrity·Barbora Pisingerová

Kontroverzní vztah mezi Bohušem Matušem (45) a školačkou Lucinkou (15) je zřejmě u konce. Zpěvák, který se po boku mladičké dívky zdál opravdu šťastný, nyní přiznal, že se z obrovského zájmu veřejnosti Lucinka zhroutila. 

Zdálo se, že slavný zpěvák našel další velkou lásku. Poté, co se na konci dubna rozpadl jeho vztah s o 17 let mladší přítelkyní Nikolou (27), se v létě začala po jeho boku objevovat mladinká školačka Lucinka (15). Matuš sice o tom, co mezi nimi je, velmi mlžil, vypadalo to ale, že jsou oba zamilovaní.

“Lucinka je hrozně milá a dělá mi příjemnou společnost, rozveseluje mě a jak je nevinná, tak je v tom pohoda,” popsal Bohuš Matuš u příležitosti svého narozeninového večírku deníku Blesk. “Nebudu lhát, my se s Lucinkou vídáme dost často,” pokračoval. “Není to ještě na té bázi, že spolu žijeme,” smetl však se smíchem ze stolu narážky na vážnost jejich vztahu. Vyjádřil se také v tom smyslu, že se s dívenkou “pomazlil”, explicitně však uvedl, že jejich vztah není nijak erotický.

Pak se ale situace dramaticky změnila a školačku už po boku slavného zpěváka zřejmě jen tak neuvidíme.“Lucka to špatně snášela, ten zájem. Zhroutila se a tři dny byla na kapačkách. Bylo toho na ni hodně, do toho ta horka,” svěřil se se smutnou zprávou serveru Extra.cz.

“Bylo toho všude moc. Navíc novináři to překroutili. Já s ní nic neměl. K ničemu nedošlo. Jen jsem ji pohladil třeba po hlavičce, o nic jiného fakt nejde. Já ji mám rád, ona se asi zamilovala, ale do toho rodiče a novináři … Celé se to potřebuje teď uklidnit,” myslí si zpěvák.

A ke všemu se prý do jejich přátelství začali míchat i dívčini rodiče. Ještě před pár dny přitom tvrdil, že vztahy s nimi má na té nejlepší úrovni. “Jsou úžasní. Maminka hodně chodí na muzikály a má mě ráda. Říká, že mě milují všichni. Jsem rád, že mám přítelkyni, jejíž maminka ke mně má hezký vztah,” řekl v půlce srpna Matuš serveru Super.cz.

A jak to vlastně všechno začalo? “Tehdy jsem zpíval na benefici v Hybernii a najednou přišla taková krásná holčička a začala mi tvrdit, že jsem nejhezčí a nejlepší zpěvák. Nejdřív jsem si říkal, jestli nemá něco s očima nebo to nemá v hlavě v pořádku,” prozradil serveru.

Zveřejnil(a) Bohuš Matuš dne Úterý 5. červen 2018

 

Celebrity - další články

Doporučujeme