Krásná a ještě s modrou krví? Finalistka Miss je prý příbuznou princezny Diany

22. května 2022·Celebrity·Barbora Turková

Princezna Diana. (Foto: Shutterstock)

Je krásná a ještě v sobě má modrou krev. Finalistka britské Miss Niamh Gwen zjistila zajímavou věc. Prý je vzdálenou příbuznou členky královské rodiny, princezny Diany. Informaci přinesl web The Mirror.

Niamh Gwen je manažerkou sociálních sítí, ale rozhodla se také, že zkusí štěstí v letošní Miss Velké Británie. Nepůjde do ní ale jen jako obyčejná dívka. Prý je totiž vzdálenou příbuznou milované princezny Diany. „Jsme příbuzní s 13. prababičkou Diany a s jejím 15. pradědečkem. Není to dost na to, abychom se dostali do paláce, ale i tak je to vzrušující,“ přiznává Niamh.

Informaci zjistila její maminka Donna, která pátrala na internetu po svých vlastních kořenech. „Mysleli jsme si, že si dělá legraci, já a můj bratr Dean totiž Dianu naprosto zbožňujeme,”svěřila se Niamh.

View this post on Instagram

A post shared by N I A M H G W E N (@niamhgwen)

„U rodiny a přátel samozřejmě tvrdíme, že jsme o našem královském původu věděli a že ledacos vysvětluje,“ směje se kráska. Ta už 9. června půjde do boje o korunku a jak vtipné by bylo, kdyby se Miss opravdu stala. Půvab a přednosti na to určitě má.

Celebrity - další články

Doporučujeme