Krásné zprávy. Herečka Táňa Pauhofová je těhotná, novinku potvrdil manžel

22. dubna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Táňa Pauhofová s manželem. (Zdroj: Profimedia)

Už od poloviny března se šířily informace, že je krásná slovenská herečka Táňa Pauhofová těhotná. A nyní spekulace potvrdil sám její manžel, o deset let mladší Jonatán Pastirčák. Informaci přinesl slovenský list PLUS 7 DNÍ.

Fantastická zpráva. Tak komentuje krásnou informaci Táni manžel Jonatán Pastirčák. „Těším se, že budu otec,“ svěřil se mladý hudební skladatel a producent. Sám ale přiznal, že současná doba a situace ve světě není pro dítě úplně nejlepší.

„Samozřejmě že člověka napadne, že dítě přijde do těžkých časů. Je to zvláštní, protože život je zároveň největší dar,“ nechal se slyšet partner krásné herečky, se kterou ho dělí desetiletý věkový rozdíl. Ani jednomu z nich to ale zřejmě nevadí. O tom, zda čekají holčičku nebo chlapečka a kdy je přesný termín porodu, se ale nezmínil.

View this post on Instagram

A post shared by Tana Pauhofova (@tana_pauhofova_official)

Spekulace o tom, že je krásná Slovenka Táňa Pauhofová těhotná, se začaly šířit v polovině března. Manželé se společně objevili na bratislavské premiéře filmu Šťastný nový rok 2: Dobro došli, kde herečka hraje jednu z hlavních rolí. Táňa dorazila v elegantní fialové halence, pod kterou se podle některých kulatilo bříško.

Celebrity - další články

Doporučujeme