Krásnější než před 30 lety. Hvězda Beverly Hills 90210 oslavila kulaté narozeniny

9. dubna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Jennie Garth (Zdroj: Profimedia)

Herečku Jennie Garth si všichni pamatujeme jako nezapomenutelnou Kelly ze seriálu Beverly Hills 90210. Tam hrála náctiletou slečnu a je tedy neskutečné, že Jenni oslavila už 50. narozeniny.

Když se podíváme na obličej Jennie Garth alias Kelly Taylor, říkáme si, že je neskutečné, že téhle hvězdě je už padesát let. Na půlstoletí totiž rozhodně nevypadá. Nicméně od dob úspěšného teen seriálu Beverly Hills 90210 se mnohé změnilo.

Herečka už třeba nechodí v šílených barevných elesťácích, čelenkách a potítkách. Právě na tento model si vzpomněla její herecká kolegyně Tori Spelling. Ku příležitosti narozenin Jennie sdílela fotografii z osmdesátých let, kde toto oblečení mají obě herečky na sobě. Nutno dodat, že děkujeme za to, že tyhle šílenosti už nejsou nyní v kurzu.

View this post on Instagram

A post shared by Tori Spelling (@torispelling)

„Dnes jsi krásnější než před 30 lety. Jsi úžasná inspirativní žena. Skvělá máma. Moc tě miluji. Jsi jako moje sestra,“ vyznala se Tori. Kariéra půvabné Kelly nicméně po seriálu dost stagnovala a následně vyšuměla do ztracena. Herečka se třikrát vdala, dvakrát rozvedla a má dvě děti.

Celebrity - další články

Doporučujeme