Láska roku? Jasmina a Rytmus se od sebe nehnou na krok

22. června 2018·Celebrity·Karolína Stránská

Nejostřeji sledovaná dvojice ze showbusinessu všem dokazuje, že ji spekulace a věčné mediální propírání rozhodně nerozhodí. Rytmus a Jasmina působí šťastněji než kdy dřív. Důkazem jsou i stories a snímky na Instagramu, jichž jsou jejich profily plné.

“Šťastný vztah máš v té chvíli, kdy jste oba stejně uje*aní. Všem přejeme lásku, protože to je nejvíc,” napsal Rytmus u jedné ze svých fotek.

Naozaj som si povedala ze to tu nebudem spamovat nami, že raz za čas možno niečo pridám a hotovo aby to ľudí moc neburilo… Ale potom si pozerám instagram a vidím tu toľko šťastných zamilovanych párov ktorych fotky mi vycaria úsmev že si hovorím o co sme my iní?! Vôbec o nič! Takže tu je táto moja osmahlá láska ktorá ma robí ešte štastnejsou ako mi už aj tak bolo dopriate byť a ja si to nenormálna užívam a hlavne vážim?Krásny večer, majme sa radi❤️ #love #you @rytmusking

A post shared by Jasmina Alagič (@jasmina_alagic) on

Ani Jasmina slovy chvály nešetřila, ačkoliv, jak přiznává v příspěvku, zprvu váhala, zda svůj profil na sociální síti zahlcovat okamžiky z jejich vztahu. “Říkala jsem si, že to tu nebudu spamovat, že možná jednou za čas něco přidá, ay to lidi moc nepobouřilo. Ale potom se podívám na Instagram a vidím tu tolik šťastných, zamilovaných dvojic, jejichž fotky mi vykouzlí úsměv, a říkám si, čím jsme my jiní. Vůbec ničím. Takže tady je ta moje osmahlá láska, které mě robí ještě šťastnější, než mi bylo dosud dopřáno být. Já si to šíleně užívám a hlavně si toho vážím,” uvedla.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme