Láska u nich nevyprchává! Jakub Prachař poslal své krásce romantický vzkaz

5. února 2023·Celebrity·Redakce

Sara Sandeva a Jakub Prachař. (Foto: Profimedia)

Když se na ně člověk podívá, vypadá to, že jsou stále zamilovaní jako na začátku. A asi tomu tak je, protože štěstí ze Sary Sandevy a Jakuba Prachaře doslova sálá. Nyní herec a zpěvák poslal své krásce romantický vzkaz.

Už rok a půl je veřejnost zná jako pár. I když to vypadalo, že muzikant Jakub Prachař a jeho o čtrnáct let mladší kráska, herečka makedonského původu Sara Sandeva nebudou mít nic společného, opak je pravdou. Ti dva jsou i po roce a půl zamilovaní jako na začátku.

Vztah hercům klape, i když Sara je velmi vytížená a často musí za prací cestovat do zahraničí. I proto si oba společných chvilek velmi váží. Však se Sara objevila na Vánoce u Jakuba a jeho rodiny doma. Nyní herec sdílel romantické fotografie, se svou krásnou přítelkyní.„Nejlepší holka na světě,“ napsal k černobílé fotografii.

View this post on Instagram

A post shared by Jakub Prachar (@jakub_prachar)

Mezi Jakubem a Sarou je sice čtrnáctiletý věkový rozdíl, ale podle Sary věk nehraje žádnou roli.  „Myslím, že je to o tom, jací jste, prostě o lidech… Já jsem opravdu nad věkem nikdy moc nepřemýšlela, ale vždycky jsem se tedy kamarádila a bavila se staršími lidmi, ale nevím, čím to je. A zrovna Jakub má v sobě mladej elán, u něj to není vůbec poznat, že je starší,“ svěřila se v pořadu Showtime a má naprostou pravdu. Oba dva dokazují, že láska je mnohem důležitější, než to kolik člověku je.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme