Lea Šteflíčková porodila holčičku! Dala jí velmi netradiční jméno

29. března 2024·Celebrity·Matěj Kašpar

Lea Šteflíčková (Foto: Profimedia)

Vítězka České Miss z roku 2018 Lea Šteflíčková se na Instagramu s fanoušky podělila o krásnou novinku. Přivítala na svět svou první dceru. Na sociálních sítích také odhalila její jméno a dokonce první fotografii.

Jakmile radostnou fotku modelka zveřejnila, zaplavila ji celá řada gratulací a pozitivních slov od přátel, kolegů a samozřejmě fanoušků. “Juuu. Zlato, gratuluji, mnoho zdravíčka, těším se, až povezu kočárek.” napsala modelka Karolína Kokešová. K té se s gratulací připojily také modelka Denisa Spergerová a influencerka Dominika Myslivcová.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Lea Šteflíčková (@leasteflickova_)

A jak se vlastně její novorozená dcera jmenuje? „Leyla Janech. 26.3.2024,“ uvedla Lea k fotografii z porodnice. Netradiční jména jsou nejen u nás, ale také po celém světě čím dál tím více populární. V zahraničí jdou příkladem zpěvačka Beyoncé, která pojmenovala své děti jmény Blue Ivy, Sir Carter či Rumi Carter. Netradičně svou dceru pojmenovala i moderátorka Emma Smetana. Její dcera se jmenuje Lennon Marlene.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Lea Šteflíčková (@leasteflickova_)

Šteflíčková má kromě modelingu i jiné pracovní příležitosti, tudíž ji na modelingových molech jen tak neuvidíte. Čerstvá maminka se také rozpovídala o svém vztahu, který si přísně střeží a snaží se ho udržovat spíše v soukromí. “Mám se krásně a tím bych to tak nechala. Jsem zamilovaná, to ano. To prozradit můžu,” sdělila Lea serveru Super.cz.

Celebrity - další články

Doporučujeme