Lucinka a Bohuš Matuš oznámili detaily svatby: Obřad proběhne v dětském parku

18. března 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Facebook / Bohuš Matus

Lucinčiny osmnáctiny už klepou na dveře a rodiče tříměsíční Natálky tak pomalu ale jistě plánují svůj velký den. Bohuš Matuš (47) a Lucie P. (17) nyní prozradili, které místo si pro svatební oslavy vybrali. 

Bohuš Matuš a Lucie P. jsou spolu už nějaký čas a zdá se, že všechno klape téměř pohádkově. Před třemi měsíci přivítali na světě dcerku Natálku a do budoucna se dalším dětem rozhodně nebrání. Zpěvák však přiznává, že nejprve si mladá Lucie musí dodělat alespoň maturitu.

Jakmile bude studentce osmnáct let, plánuje Matuš matku svého dítěte pojmout za manželku. “Svatbu bychom chtěli dvanáctého května, na osmnácté narozeniny Lucky. Snad to vše dopadne dobře. Doufám, že restrikce do května skončí a budeme se moct vzít,” uvedl Matuš pro Super.cz.

“V květnu by už mělo být hezké počasí, a hlavně to budeme mít venku,” prozradil snoubenec a hrdý táta. Pro svatební oslavy si pár poněkud nevšedně zvolil dětský zábavní park na okraji Prahy.

“Budeme se brát v Krtkově světě v Horních Měcholupech. Je to krásný park a moc hezké místo, majitel nám nabídnul, že se o vše postará a tím, že to bude venku, by to mohlo být bez roušek,” pochvaluje si.

Celebrity - další články

Doporučujeme