Jak zvládá roli matky? Matušova Lucie promluvila o rodičovství i blížící se svatbě

5. února 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Bohuš Matuš a Lucinka. (Foto: Facebook / se souhlasem Bohuše Matuše)

Lucie Palkaninová (17) sice ještě neoslavila ani osmnácté narozeniny, už se ale stihla stát maminkou dvouměsíční holčičky a snoubenkou slavného zpěváka. Nyní mladá dívka otevřeně promluvila o tom, jak vše zvládá. 

Když se Bohuš Matuš (47) poprvé začal objevovat po boku mladičké Lucie, byl z toho nejdřív ve společnosti pořádný poprask. O několik let později ale ze společné lásky Bohuše a Lucie vzešla dcera Natálka a veselka už je na spadnutí.

Mnozí předpovídali, že je studentka střední školy na mateřství ještě příliš mladá. Ta si ale novou roli podle svých slov naopak velmi užívá. “Nečekala jsem, že to bude taková pohoda, alespoň zatím,”svěřila se v rozhovoru pro server extra.cz. Lucie popsala, že se Natálka budí jen dvakrát za noc, a ona má proto dostatek energie na to, aby se jí celý den mohla věnovat.

Novopečená maminka má navíc prý velkou oporu ve svém partnerovi. Bohuš je podle ní prý skvělý táta, který jí ve všem pomáhá, a dvojice se navíc shoduje i ve výchově.

Svatba v rouškách by se mi nelíbila

Svatbu by Lucie ráda zorganizovala na den svých osmnáctých narozenin. “Rádi bychom se vzali, ale nevíme, jaká bude situace. Rozhodně by se mi nelíbila svatba v rouškách,”uvedla nevěsta. Plánování už ale začalo a pro první tanec novomanželů si prý s Matušem zvolili píseň Stín katedrál.

Bohuš Matuš svou o třicet let mladší partnerku požádal o ruku 5. června 2019. Chvíli to vypadalo, že ze zpěváka bude věčný starý mládenec, pak ale našel v Lucii svou pravou lásku. “S dítětem jsem souhlasil, když to Lucinka chtěla. I když jsem ji upozorňoval, že je na to možná ještě moc mladá. Na všechno, co o nás kde psali, jsme se nakonec vykašlali a šli jsme do toho. Máme se rádi, tak co. Dítě jsem nikdy nechtěl. Ale s Lucinkou bych chtěl všechno,” uvedl Bohuš Matuš před časem v pořadu Život ve hvězdách.

Celebrity - další články

Doporučujeme