Manželství pevné jako skála. Hvězda seriálu Krok za krokem si užívala vášnivou lásku s manželem

18. října 2023·Celebrity·Redakce

Suzanne Somers (Zdroj: Profimedia)

Když v neděli zemřela hvězda sitcomu Krok za krokem Suzanne Somers (†76), v šoku z toho byli nejen seriáloví a filmoví fanoušci, ale i její nejbližší. Nejvíce trpí její manžel Alan Hamel, se kterým byla přes půl století a vzájemná láska stále nevyprchávala.

Herečka zemřela 15. října, jen den před svými 77. narozeninami. Byla obklopená rodinou, především milujícím manželem Alanem Hamelem, se který prožila 55 let vztahu, z toho byli 46 let manželé. 23 let navíc herečka bojovala s rakovinou prsu a manžel jí byl oporou. V době, kdy se brali, to pro oba byla už druhá veselka. Suzanne za sebou měla tříleté manželství s Brucem Somersem, jehož jméno si pak nechala.

Brala si ho v 19 letech, protože musela – byla těhotná. I tak vztah dlouho nevydržel a manželství šlo do kopru. V roce 1969 potkala na natáčení seriálu The Anniversary Game právě Alana a byla z toho láska jako trám. Nikdy za celý svůj život jsem si nikoho neužívala tak, jako si užívám Alana,“ tvrdila herečka. I Hamel byl ale v tu dobu ženatý, ale ani to jim nebránilo, aby spolu začali chodit. Rozvedl se až o osm let později, tedy v roce 1977. Ještě ten rok si s herečkou řekli své “ano”. Společně vychovávali děti z předchozích vztahů, koupili dům a žili si svůj vysněný život.

Manželství ani po tolika letech neztratilo jiskru. Tajemstvím bylo, že spolu byli denně a nikdy nestrávili noc bez sebe. Neuzavřeli jsme žádnou dohodu, je to jen neukojitelná touha být spolu. Nedokážu si představit noc bez něj. Zní to banálně, ale jsme jedno,svěřila se herečka, která se nebála svěřit se ani s pikantními sexuálními zážitky. Třeba to, že každé úterý píchla manželovi dávku testosteronu. Každá středa je pak parádní.” 

Suzanne Somers a Alan Hamel (Zdroj: Profimedia)

Sexu se nevzdali ani když si Suzanne zlomila krček. Bylo to hlavně na Alanovi, ale našli jsme způsob, jak to dělat. Na focení by to ale nebylo…“ smála se. Lásku si dokazovali denně. Než herečka zemřela, dostala od manžela ručně psané milostné básničky zabalené v jejích oblíbených růžových pivoňkách.  „Báseň si přečetla a šla spát. O něco později pak poklidně zemřela ve spánku,“ uvedl k tomu publicista R. Couri Hay.

Celebrity - další články

Doporučujeme