Martin Zounar pokračuje ve své proměně, Vánoce ho nezastavily. Už rok hubne a vypadá fenomenálně

2. ledna 2021·Celebrity·Redakce

Herec Martin Zounar. (Foto: se souhlasem Martin Zounar)

Herec Martin Zounar začal zhruba před rokem s hubnutím, svěřil se do rukou odborníků a začal na sobě makat. Ve své proměně pracuje nadále, i přes obvyklé vánoční obžerství si drží linii. Jak nyní vypadá se pochlubil na instagramu.

Martin Zounar se před rokem svěřil do rukou specializovaného lékaře, díky kterému získal maximum informací o svém zdravotním stavu, podstoupil různá vyšetření včetně změření tlaku a odběru krve, k tomu přidal pravidelný pohyb, změnu jídelníčku. Výsledky na sebe nenechaly dlouho čekat.

Už necelý měsíc po návštěvě obezitologa se pochlubil, že jeho váha šla dolů o pět kilo. Nyní se zdá, že se nejen drží, ale šel ještě více do sebe. A to i přesto, že za sebou máme období, kdy skoro každý trochu povolí v sebekázni a mlsá nejen cukroví. „Ahooooj, jen hlásím, že od léta mám dalších pár kilo dole,“  chlubil se před svátky na instagramu.

Jako důkaz přidal fotku, kde má na sobě sice péřovou bundu, ale i tak v ní vypadá pohuble. Ty tam je bříško a kulaté tvářičky. “Je to neuvěřitelný, jak to letí, už je to skoro rok a já na tom stále makám společně s lékařem,“ podivuje se sám Zounar. „Pokud jste svou obezitu doteď nezačali řešit, tak teď je určitě příležitost začít,“ motivuje své fanoušky.

Jeho snahu oceňují nejen fanoušci, ale samozřejmě, že i slavní kolegové. Mezi nimi třeba zpěvačka Monika Absolonová. “Jsi dobrej, Marťas! A sluší ti to,” napsala mu. “Hubeňoure, moc ti to sluší,” souhlasila s ní herečka Regina Řandové. Připojily se i další krásky, třeba Adéla Gondíková nebo Jana Paulová.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme