Martin Zounar už podruhé musel odložit vysněnou veselku

10. ledna 2022·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Herec Martin Zounar. (Foto: se souhlasem Martin Zounar)

Herec Martin Zounar má velkou smůlu. Po více než roce a půl se mu nedaří uspořádat svatbu. Celou situaci, jako mnoha dalším, jim komplikuje pandemie. Informoval o tom deník Aha.

Herec a jeho snoubenka, psycholožka Kateřina, jsou stále svobodní. “Pro nás oba to bude poprvé, a tak jsme si přesně vysnili, jak to bude vypadat. Seznámili jsme se díky našim pejskům, takže nám půjdou i za družičky, spolu s našimi dcerami Claudií a Sofií,” popsal Zounar pro deník Aha.

Bohužel na dlouho plánovanou veselku se už nepodívají rodiče Martina a otec Kateřiny. “K oltáři proto povede Katku její spolužák, který žije ve Švýcarsku. A za svědkyni jí půjde nejlepší kamarádka, která je zase v Americe,” dodal herec. A to je jeden z problémů, proč se svatba ještě neuskutečnila. Všude zuří pandemie covid-19 a snoubenci nemohou moc plánovat dopředu, protože nikdo neví, kdy a jaká opatření budou platit. “Raději jsme to celé už podruhé odložili,” doplnil Zounar.

Kvůli toho se herec stává take terčem posměchu a pomluv. Někteří roznáší, že se jeho vztah rozpadá. “Mohli bychom se vzít s Kačkou sami dva na úřadě a pak udělat mejdan, až zase se vše bude smět. Ale potom, jak je známo, znamená nikdy. Když se něco odloží, tak se to odkládá neustále,” reagoval na pomluvy Zounar a dodal, že jeho snoubenka si zaslouží obřad, jaký si vysnila.

View this post on Instagram

A post shared by Martin Zounar (@martin_zounar_official)

Celebrity - další články

Doporučujeme