Martina Pártlová poprvé vystavila těhotenské bříško. Poslušně hlásím 72 kg živé váhy, pochlubila se

15. února 2021·Celebrity·Barbora Pisingerová

Martina Pártlová. Foto: Instagram / martinapartlova

Moderátorka a zpěvačka Martina Pártlová (41) si těhotenství skutečně užívá. Se svými fanoušky se nyní na sociálních sítích podělila o krásný snímek, na kterém se jí bříško už pořádně kulatí. Pártlová je nyní v pátém měsíci. 

Z Martiny Pártlové v poslední době štěstí přímo čiší. Po vážné nemoci, kterou si prošla minulý rok, přišlo překvapení v podobě miminka.Test přišel, až když mi přestalo chutnat pivo. To bylo dost vážný,”přiznala před časem s humorem sobě vlastním.

Zpěvačka a moderátorka prozradila, že první čtyři měsíce trpěla silnými nevolnostmi. Na Instagramu uvedla, že sice nezvracela, ale bylo jí “zle jak psovi”Nevolnosti už má ale zřejmě za sebou a svůj požehnaný stav si zjevně užívá.

“Poslušně hlásím 72 kg živé váhy na 164 cm… Maminka by řekla: no Martinko, jsi taková pěkná! Konečně jsme s klukem na stejný váze,” zavtipkovala na sítích u snímku z prosluněné krajiny pokryté sněhem. “Klukem” myslela svého partnera Josefa Vařeku (27), kytaristu ze skupiny Koblížci. 

View this post on Instagram

A post shared by Martina Pártlová (@martinapartlova)

Letošní štěstí je o to sladší, o co náročnější byl loňský rok. Díky bolesti v zádech zpěvačce odhalili rakovinu tlustého střeva. Nádor byl naštěstí nezhoubný a všechno dobře dopadlo, žádná legrace to ale nebyla. “Bylo mi řečeno, že jsem přišla za 5 minut 12… Přijít prej o rok dýl, tak jsme řešili tu horší variantu a možná bych se nedožila padesátky,” prozradila na sociální síti.

Moderátorka známá z pořadu 3v1 na Evropě 2 si nyní může užívat podstatně hezčí starosti. A není na to sama – její kamarádka a dlouholetá kolegyně Nikol Štíbrová (34) v prosinci oznámila, že čeká svého druhého potomka.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme