Martina Pártlová už nechce žádné nevyžádané rady. Nikdo nemá patent na to, jak být dobrá máma

28. dubna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Zpěvačka a moderátorka Evropy 2 Martina Pártlová. (Foto: Instagram martinapartlova, se souhlasem Martiny Pártlové)

Zpěvačce a člence 3v1 Martině Pártlové se blíží datum prvního porodu. Fanynky na svých sociálních sítí nyní poprosila, aby se v komentářích uklidnili. Začaly jí totiž radit a mluvit do toho, jak být správnou matkou.

Na to, jak být dobrou matkou neexistuje žádný návod nebo patent. Mnoho z žen, budoucích či současných maminek, si ale myslí, že návod zná a má potřebu radit ostatním, jak být perfektní matkou a jak vychovávat svoje děti. S tím se nyní setkala i Martina Pártlové, která čeká svého prvního potomka. “Blíží se termín porodu, a tím přibývá i množstvích nevyžádaných rad. Na otázku, jestli tu mám holky radilky, jsem vždy hrdě odpovídala, že tady mám fajn holky, které se nikomu do ničeho nes*rou a nechávají ho žít,” napsala na svůj Instagram Martina. Vzápětí ale dodala, že to je zřejmě už minulost, protože teď jí všichni v komentářích předhánějí v tom, která dá zpěvačce více tipů na to, jak být dobrou matkou.

View this post on Instagram

A post shared by Martina Pártlová (@martinapartlova)

Vždyť je to do nebe volající. Každé miminko je jiné,” napsala s tím, že přeci nikdo nemá patent na to, jak dělat něco úplně nejlépe. Univerzální rady zkrátka nemusí sedět všem. Fanynky ale přesto sympatické zpěvačce, která se nedávno pochlubila nádhernými těhotenskými fotkami v komentářích radí, jestli kojit a jak, případně jaké náhradní mléko používat. Martinu trápí ale nejen potřeba fanynek radit, ale i to, že jsou schopné se mezi s sebou pohádat a nedokážou uznat, že pravdu by mohla mít třeba i jiná maminka. “Já se fakt nechci stresovat,” dodala Martina, které se porod už blíží mílovými kroky.

Celebrity - další články

Doporučujeme