Meghan Markle promluvila o mateřství: Jen málokdo se zeptal, jak to snáším

19. října 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Vévodkyně Meghan. (Foto: Shutterstock)

Vévodkyně ze Sussexu a manželka prince Harryho Meghan Markle (37) v novém dokumentu otevřeně promluvila o tom, jaké to je být novopečenou matkou veřejnosti na očích a jak se vypořádává s tlakem, který se na ni snáší. "Jen málokdo se zeptal, jestli jsem v pořádku," přiznala.

Britská vévodkyně ze Sussexu je terčem kritiky ze strany veřejnosti a médií již řadu měsíců. Zatímco v době svatby s princem Harrym (19. května 2018, pozn. red.) byla miláčkem národa, již o několik měsíců později jí leckdo nemohl přijít na jméno a média se předháněla s negativními články. Období těhotenství a prvních měsíců života syna Archieho tak pro ni bylo velmi náročné.

V novém dokumentu  Harry & Meghan: An African Journey (Harry & Meghan: Africká cesta, pozn. red.), který mapuje nedávnou návštěvu páru v Jihoafrické republice o svých problémech otevřeně promluvila. Dokument má premiéru tuto neděli.

“Každá žena, a zvláště když jste těhotná, je velmi zranitelná a tak to pro mě byla opravdová výzva. A když míte novorozeně, víte, jak to chodí. Zvláště pro ženy je toho hodně,” nechala se vévodkyně slyšet v rozhovoru s novinářem Tomem Bradbym.

“Přičtěte si to k tomu, že se snažíte být poprvé mámou a manželkou. Děkuji, že se na to ptáte, protože jen málo lidí se mě zeptalo, jestli jsem v pořádku. Ale je to přitom velice reálné si za zavřenými dveřmi procházet těžkým obdobím,” svěřila se.

Bradby na to zareagoval a zeptal se, jestli by se dalo říct, že vlastně vévodkyně moc v pořádku není a že to pro ni bylo opravdu těžké. “Ano,” souhlasila Markle.

Celebrity - další články

Doporučujeme