Meghan připomíná granát, chová se jako hollywoodská hvězda, myslí si expertka na královskou rodinu

7. března 2019·Celebrity·Lukáš Vaněk

Zdroj: Instagram / kensingtonroyal

Podle britské autorky Anny Pasternak, která se zabývá královskou rodinou, se musí Meghan Markle přizpůsobit rodině a za každou cenu na sebe neupoutávat pozornost, na což byla zvyklá z Hollywoodu. Informoval o tom deník Daily Express.

Expertka na britskou královskou rodinu je přesvědčená, že Meghan Markle má spíše podporovat rodinu, než aby se chovala jako hollywoodská hvězda. “Nemůže si nastavit agendu, musí se zařadit do řady a podporovat monarchii a dědice. Myslím si, že si to ještě neuvědomuje,” uvedla v rozhovoru pro Daily Express Pasternak.

Meghan je jako granát, který byl vhozen do velmi archaického systému a který už vybuchuje, což dle mého názoru bude pokračovat,” doplnila.

Autorka se nebojí přirovnat Meghan Markle k Wallis Simpson, rozvedené Američance, která okouzlila prince Eduarda VIII. natolik, že se kvůli sňatku s ní dokonce rozhodl vzdát se královského trůnu a impérium přenechat svému bratrovi Jiřímu VI., otci současné královny Alžběty II. “Meghan je stejně jako Wallis inteligentní žena s důvtipem, ale musí si dávat pozor. Pokud se stane hvězdou show, tak bude bez debat vyštvána, což už se děje. Odpor vůči ní už dávno začal,” vysvětlila expertka na královskou rodinu.

Klíč k přežití monarchie spočívá v tom, že jedinec nesmí být víc než koruna, pokud nejste král nebo dědic. Všichni členové královské rodiny musí podporovat monarchii a dědice. Proto se bojím o Harryho a Meghan,” uvedla autorka. “Harry je jako jeho praprastrýc Eduard – je velmi populární a lidé ho mají rádi. Je pro lidi stejný princ, jako byl pro ně Eduard král,” míní Pasternak.

Obávám se, že pokud Harryho a Meghanina hvězda bude stoupat výš a výš, budou dvořany chápáni jako hrozba pro dědice,” shrnula odbornice na britskou královskou rodinu.

Celebrity - další články

Doporučujeme