Milan Peroutka se musel předčasně vrátit z dovolené. Zpěvákovi vytopil byt prasklý bidet

5. srpna 2023·Celebrity·Redakce

Milan Peroutka. (Foto: instagram)

Zpěvák a herec Milan Peroutka se těšil na zaslouženou dovolenou. Bohužel, ta pro něj rychle skončila. Druhý den totiž zjistil, že má vytopený byt, a tak se musel vrátit zpět a začít celou situaci okamžitě řešit.

Asi každý to znáte. Při odjezdu na dovolenou kontrolujete, zda jste všechno vypli a hodně lidí také uzavře vodu pro případ, že by praskla voda. Na to jistě příště nezapomene ani Milan Peroutka, kterému voda z bidetu vyplavila byt.

Jestli je tu na vás v instarealitě už nějak moc sluníček a moříček. Milda je tu pro vás! Takhle, taky jsme chtěli na pár dní pryč. Naštěstí jsme měli hned druhý den naší nepřítomnosti do bytu objednaného dělníka. Pojďme si říct, jsou po ránu i hezčí telefonáty, než ty informující o tom, že máte vytopenou domácnost. Na druhou stranu, taky nás o tom mohli zpravit sousedi pod námi, a to by bylo teprve tóčo! A kdyby vás zajímalo, co se přihodilo, tak nám prasknul bidet, který jsme ani nikdy nepoužili. Už jsme ho nechali sprovodit ze světa. Stejně jako všechny podlahy, všechen nábytek je rozebraný a složený, a my máme do půlky září mód á la žijeme na stavbě. No co, po měsíci další zážitek, co nás posílí, svěřil se na instagramu svým fanouškům zpěvák

View this post on Instagram

A post shared by Milan Peroutka (@milanperoutka)

Pro Milana a jeho partnera Dominika Roubínka, se kterým vstoupil do manželství první prázdninový den na zámku Mcely, to je tak další zážitek, který snad jejich vztah posílí. Sám zpěvák svou sexuální orientaci dlouho tajil. Nový vztah potvrdil letos v únoru.

Celebrity - další články

Doporučujeme