Místo strašení čertem, se na Mikuláše rodinka Arichtevů vydala do lesa, nakrmit zvířátka

7. prosince 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Veronika Arichteva se synem. (Foto: se souhlasem V. Arichteva)

Herečka Veronika Arichteva synovi Lukovi udělala netradiční mikulášskou nadílku. Strašit synka čerty jí přišlo zaryté klišé, a tak se společně jako rodina rozhodli obdarovat ta nejmilejší stvoření na zemi - zvířátka. S prvními zimními dny donesli čtyřnohým kamarádům do lesa zdravé mlsání.

Naše mikulášská tradice,” napsala na instagram Veronika, kde zveřejnila také rozkošné snímky. Na nich společně s malým Lukou plní krmelec pro zvířatka. Místo strašení čertem si chodíme pro mikulášskou ke krmelci. Dali jsme jim tam nakousané jablka,” popsala Arichteva a dodala, že jim tam vyskládali celý košík dobrot.

Na fotkách můžeme vidět, že si krmení zvířatek moc užili. Chlapeček dokonce neodolal a jedno z jablíček ochutnal. “Luka si odnesl knížku a křupky. Doufám, že ne rýmu,” dodala s vtipem herečka.

View this post on Instagram

A post shared by Veronika Arichteva (@veronikaarichtev)

Pod příspěvkem se kromě pochvalných komentářů, objevilo pár poučných. Některým uživatelům se nelíbilo, že Veronika nakrmila zvěř dužnatým krmivem. Předkládání dužnatého krmiva je v tomto období pro zvěř velice nevhodné. Pokud jablka přejdou mrazem, stávají se pro zvěř toxická. Je hezké, že chcete zvěři přilepšit, takových lidí je málo, ale takhle uděláte víc škody než užitku,” napsal uživatel Aleš do komentářů na instagram. Místo toho je vhodnější například vojtěškové seno a trocha ovsa. Herečka za poučení poděkovala a slíbila, že příští rok zvířatka nakrmí lépe.

Celebrity - další články

Doporučujeme