Moderátorka Zorka Hejdová ukázala nádherné fotky malého Nikolase

13. dubna 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Zorka a Míra Hejdovi se synem Nikolasem. (Foto: se svolením Zorky Hejdové)

Moderátor Míra Hejda si novopečenou maminku Zorku Hejdovou společně se synem Nikolasem v neděli odvezl z plzeňské porodnice domů. Poté se s fanoušky na Instagramu podělila o první společné fotky, na kterých to rodince s miminkem moc sluší.

První dny plné nově objevené lásky nevídaných rozměrů, strachu, ale také velkých pokroků,” začíná příspěvek Zorky na Instagramu. K příspěvku dala nespočet snímků s malým Nikolasem.

Od prvního pocitu, kdy vám ho přivezou na pokoj a vy si říkáte “bože co budu dělat, až se probudí a začne plakat” až po den, kdy si ho odnášíte domů s nově nabytým sebevědomím a přesvědčením, že už se o něj dokážete postarat, popisuje dál moderátorka Evropy 2 své první pocity. Na památku si z porodnice odnesla i malou modrou čepičku, kterou uháčkovala jedna ze sestřiček.

View this post on Instagram

A post shared by Zorka Hejdová✨ (@zorkahejdova)

Hejdová rodila na Gynekologicko-porodnické klinice ve Fakultní nemocnici v Plzni, kde se točí známá reality show Malé lásky. Humorně k této spojitosti dodala, že ji diváci v dalším dílu určitě neuvidí. Poděkovala také personálu, který se o ni a jejího prvorozeného chlapečka staral. Za tohle všechno patří poděkování všem úžasným sestřičkám na oddělení šestinedělí, které se o nás krásně staraly a připravily nás na odchod domů, napsala.

Celebrity - další články

Doporučujeme