Monika Bagárová popsala, jak zvládá mateřství: I já mám kruhy pod očima. Milujeme ji nejvíc na světě

2. července 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Monika Bagárová s dcerou Rumiou. Foto: Instagram / bagarovamonika

Maminkou je teprve měsíc, už teď ale na rodičovství nedá dopustit. Zpěvačka Monika Bagárová (25) s MMA zápasníkem Machmudem Muradovem (30) přivítali nedávno na světě svou první dceru Rumiu. Monika nyní otevřeně popsala, co všechno se změnilo a jak mateřství zvládá.

Monika Bagárová se na malou Rumiu po celé těhotenství nesmírně těšila. Teď už je holčička měsíc na světě a zpěvačka si konečně našla chvilku, aby upřímně promluvila o tom, co všechno je s miminkem jinak.

“Tak jsem si říkala už pár dní, že vám dám vědět, jak to vlastně všechno s miminkem doma jde,” napsala ve středu novopečená maminka na svůj Instagram a přiznala, že se musela rozhodovat, zda napsat příspěvek, nebo si chvíli pospat. Touha konečně popsat svým věrným fanouškům, jak všechno zvládá, byla ale nakonec silnější.

View this post on Instagram

Krásný den moji ? Tak jsem si říkala už pár dní, že vám dám vědět jak to vlastně všechno s miminkem doma jde. A musím úplně úpřimně přiznat, že jsem se rozhodovala jestli si sednu k telefonu a napisu vám to vše, co chci a nebo jestli si raději pospím s Ruminkou a udělám v domácnosti co je potřeba.? Jsem máma♥️ Ruminka krásně roste,hodně papá, ráda si povídá a mazlinkuje se, občas usíná u muziky a jak jinak, než na rukou.?Hlavně že jsem dělala frajerku, že moje miminko bude hezky spinkat v postýlce. No to určitě ??♥️ Nevadí milujeme ji nejvíc na světě co by jsme pro ní neudělali. Má teprve měsíc a je neuvěřitelný jak vše vnímá a učí se ??Je to obrovská změna života, krásná změna života, ale občas je to prostě mega náročný a já jsem vděčná za svoji rodinu lásku a přátelé, kteří nám pomáhají a jsou stále na blízku. ???Obdivuji všechny maminky a hlavně ty, které to zvládají bez jakékoliv pomoci nebo mají miminka rovnou dvě a více. Tak já jen, že i my jsme na začátku i my máme noci kdy nespíme a pláčeme a i já mám kruhy pod očima a jsem unavená ☺️Tak všem maminkám a budoucím maminkám hodně sil, trpělivosti a zdravíčka to je to nejdůležitější . Jsme v tom spolu♥️ #lifeisbeautiful #reallife #love

A post shared by Monika Bagárová (@bagarovamonika) on

“Jsem máma, Ruminka krásně roste, hodně papá, ráda si povídá a mazlinkuje se, občas usíná u muziky a jak jinak, než na rukou. Hlavně že jsem dělala frajerku, že moje miminko bude hezky spinkat v postýlce. No to určitě. Nevadí, milujeme ji nejvíc na světě, co bychom pro ni neudělali,” popsala všem svým sledujícím.

“Má teprve měsíc a je neuvěřitelný, jak vše vnímá a učí se. Je to obrovská změna života, krásná změna života, ale občas je to prostě mega náročný a já jsem vděčná za svoji rodinu, lásku a přátele, kteří nám pomáhají a jsou stále na blízku,” svěřila se dojatá máma.

Zpěvačka nezapomněla ani vzdát hold ostatním mámám. “Obdivuji všechny maminky, a hlavně ty, které to zvládají bez jakékoliv pomoci, nebo mají miminka rovnou dvě a více. Tak já jen, že i my jsme na začátku, i my máme noci kdy nespíme a pláčeme a i já mám kruhy pod očima a jsem unavená. Tak všem maminkám a budoucím maminkám hodně sil, trpělivosti a zdravíčka to je to nejdůležitější . Jsme v tom spolu,” vzkázala jim.

View this post on Instagram

Náročný ale neskutečně nádherný ? Ještě před chvíli byla v bříšku a já si představovala jak ta naše Ruminka bude asi vypadat, jaká bude, jak to vše budeme zvládat, jestli budu dobrá máma a hlavně jsem se každý den modlila za to,aby byla zdravá protože to je nejdůležitější. Teď už to bude skoro měsíc co je mezi námi a já prožívám nejkrásnější životní období. Je to Láska nebeská. ?Jooo a ještě jedna věc, pořád brečím a někdy jen tak ??? Pamatujte dítě spí vy spíte! ? Dobrouuuu. #sestinedeli #momlife #soinlove #family #happy #rumia #thankful pic by @makhmud_muradov ♥️

A post shared by Monika Bagárová (@bagarovamonika) on

O tom, jak je příchod miminka obtížný, promluvila Bagárová již 17. června. “Náročný, ale neskutečně nádherný. Ještě před chvílí byla v bříšku a já si představovala, jak ta naše Ruminka bude asi vypadat, jaká bude, jak to vše budeme zvládat, jestli budu dobrá máma a hlavně jsem se každý den modlila za to, aby byla zdravá, protože to je nejdůležitější,” rozplývala se na sociálních sítích.

“Teď už to bude skoro měsíc co je mezi námi a já prožívám nejkrásnější životní období. Je to Láska nebeská. Jo a ještě jedna věc, pořád brečím, někdy jen tak. Pamatujte, dítě spí, vy spíte,” doporučila rodičům mezi svými fanoušky.

Celebrity - další články

Doporučujeme