Monika Bagárová se pochlubila dětským pokojíčkem. Zpěvačka má opravdu vkus

17. prosince 2022·Celebrity·Redakce

Monika Bagárová a dcera Rumia. (Foto: se souhlasem M. Bagárová)

Zpěvačka Monika Bagárová konečně září štěstím. Je to už delší doba, co se s dcerou nastěhovala do rodinného domu na okraji Brna. Nyní jsou už holky zabydlené a jde vidět, že na dětském pokojíčku si zpěvačka nechala záležet a zveřejnila pár fotografií na instagramu.

Že má Bagárová opravdu vkus jsme se přesvědčili už v minulosti, kdy začala postupně odhalovat veřejnosti interiér nového domu. Teď nechala sledující na instagramu nahlédnout do útrob pokojíčku své dcery.

Ruminka má opravdu nádherný pokojík. Každá barva, doplněk spolu dokonale ladí. V místnosti nechybí dětské týpí, koberec s jednorožcem, různí plyšáci nebo malé křesílko. Všechny použité barvy jsou v tónech světle růžové, bílé či béžové.

View this post on Instagram

A post shared by Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Přesto malá princezna ve svém království nechce spát bez maminky. Zkouším odpolední spánek v pokojíčku ve své postýlce. Večer bych bez ni ale neusla. Takže do svého až tak v 17ti haha,” napsala s vtipem na instagram Bagárová. Na to reagovaly ostatní matky, které do komentářů zpěvačce vzkázaly, ať si toto kouzelné období užívá, protože nebude trvat věčně.

Celebrity - další články

Doporučujeme