Monika Bagárová si hodně zakládá na výchově dcery. Je důležité umět nastavit hranici, říká

28. listopadu 2023·Celebrity·Redakce

Monika Bagárová a Rumia. (Foto: Profimedia)

Zpěvačka Monika Bagárová nade vše miluje svou jedinou dceru Rumiu. Poslední dobou to ale nemá moc lehké. Dcera prochází obdobím vzdoru, a to jí dává pořádně zabrat. Informoval o tom server eXtra.cz.

Rumia oslaví příští rok čtvrté narozeniny a s rostoucím věkem přichází i menší svéhlavost. S tou ale Bagárová podle svých slov bojuje tak, že se snaží být přísná a nepřistoupit na vše, co si její dcera zrovna zamane. Což je podle jejich slov někdy hodně složité a chce to velkou dávku rodičovské trpělivosti.

Je to taková malá puberťačka a období vzdoru a různých jejích názorů jsou tady, a teď cítím, že mi to dává docela zabrat,” svěřila se serveru Monika a dodala, že nejvíce poslouchá její maminku, svou babičku. Poslouchá ji jako paní učitelku, a pak přijdu já a je to divočina.”

View this post on Instagram

A post shared by Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Bagárová hodně čerpá i z toho, jak byla vychovávaná ona sama. Myslím, si, že to, jak jsem byla vychovávaná, mi toho dalo do života moc, proto se snažím i u Ruminky být taková, že jí řeknu: Ne, teď ne, jindy. Nebo, že napíšeme Ježíškovi, nebo vyber si levnější hračku. U dětí je strašně důležité to takto nastavit, protože hranice, když dáte příliš, to pro dítě do budoucího života nebude dobré,” dodala.

Celebrity - další články

Doporučujeme