Monika Štiková prodává své cenné rady ohledně hubnutí a stylu

2. února 2022·Celebrity·Redakce

Monika Štiková (Instagram Moniky Binias, se souhlasem Moniky Binias)

Monika Štiková, máma Ornely Koktové, se po svém hubnoucím úspěchu rozhodla, že se o své zkušenosti podělí. Ovšem ne zadarmo. Rozhodla se, že bude online koučovat ženy, jak zhubnout, jak žít zdravě a dokonce poradí i ohledně stylingu. S informacemi přišel Blesk.

Co všechno zahrnují její služby? Osobní koučink, hubnutí a sestavení správného jídelníčku a módní styling na míru. Schůzky přes webkameru je možné si domluvit každý den mezi 11:00 a 19:00 a o víkendu po předchozí domluvě. Za půl hodinu jejího času zaplatíte 300 korun a za hodinu 450 korun.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílel uživatel @monikabinias_

“Po řadu let kdy jsem se stala ženou veřejně známou a po mém pořadu Tchyně se na mě denně obrací s dotazy a příběhy, především ženy, které prožívají problémy manželství, partnerství, s dětmi a rodiči. Také s vlastní identitou, se svojí rolí v rodině, určování hranic úcty k sobě samým, nebo opět najít sama sebe a pozvednout se ze dna, nebo vyjít z bludného kruhu,” vysvětluje Monika své počínání.

“Změnit se fyzicky a psychicky a být zase ženou, která je plná energie. Já a můj životním příběh je toho důkazem. Změnila jsem úplně svůj život od základu a jsem opět šťastná,  plná energie, štíhlá a atraktivní žena,” popisuje na svých webových stránkách. Monika se po rozvodu s Michalem Štikou vdala za hokejistu Petra Biniase, který je o 24 let mladší než ona. Jistě i on je jednou z motivací, které Moniku k takovému životnímu stylu popohání.

Celebrity - další články

Doporučujeme