Myslí to vážně? Modelka Katie Price se zbavila psa. Vyrostl a přestal být roztomilý

4. února 2024·Celebrity·Redakce

Katie Price (Zdroj: Profimedia)

Nad tímhle zůstává opravdu rozum stát. Modelka Katie Price se zbavila svého pejska. Německý ovčák Tank začal dospívat, což se modelce přestalo líbit a už jí nepřišel roztomilý. A tak šel z domu, což se samozřejmě nepotkalo s pozitivním ohlasem.

Modelka Katie Price není známá jen tím, že na ní nenajdeme už moc přirozených míst, ale také tím, že je milovnicí zvířat. Nebo to alespoň tvrdí, protože její fanoušci jsou nyní trochu jiného názoru. Německého ovčáka Tanka si pořídila loni v srpnu, kdy byl roztomilým štěňátkem.

O půl roku později je ale situace jiná. Pes vyrostl a už nebyl dostatečně roztomilý na fotkách na instagram, a tak se ho modelka zbavila a dala ho svému elektrikáři. Není to první (a zřejmě ani poslední) mazlíček, který takto dopadl. Od roku 2017 za tragických okolností zemřelo Katie celkem sedm mazlíčků.

View this post on Instagram

A post shared by Katie Price (@katieprice)

V roce 2020 byla na platformě Change.org dokonce vytvořena petice, která žádala, aby si už Price nemohla pořizovat další zvířata. Krom toho jí kritizovala i organizace PETA. Tanka si pořídila poté, co jejího předešlého psa Bladea srazilo loni auto. Jakmile Tank přestal být roztomilý pro fotky na instagram, zbavila se ho. „Ráda si pořizuje štěňata, která vypadají roztomile na Instagramu, ale když začnou růst a ona je musí i vycvičit, ztrácí zájem,“ řekl zdroj z jejího okolí. A to se modelka dušovala, že německému ovčákovi dá milující domov do konce života.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme