Na kojení našla velkou výhodu. Pavlína Jágrová je nadšená ze svého nadupaného dekoltu. Vydrží to?

31. května 2022·Celebrity·Redakce

Pavlína Jágrová (Foto: Instagram Pavlíny Jágrové, se souhlasem Pavlíny)

Blogerka a neteř Jaromíra Jágra si užívá roli maminky. Díky kojení syna Maxe má podle svých slov konečně nadupaný dekolt a doufá, že jí plné vnady vydrží, co nejdéle. Kráska se svým výstřihem pochlubila na sociálních sítích.

Syna Maxe přivedla Pavlína Jágrová na svět 16. dubna. Svého synka kojí, což s sebou přináší i jednu velkou výhodu. Před porodem se pyšnila jedničkami, a proto je pro ní nadupaný dekolt příjemným šokem. A přeje si, aby to tak zůstalo, co nejdéle. Ideálně napořád.

Chci si tady uložit jednu fotku jako vzpomínku na větší prsa. Asi by mi nevadilo, kdyby mi tahle velikost zůstala,“ touží kráska. Její fanynky se nicméně strachují o to, že se tak zřejmě nestane a mají pro Pavlínu jediné řešení. Plastickou operaci.

View this post on Instagram

A post shared by Pavlína Jágrová (@pavlinajagrova)

Blogerka nad touto možností prý reálně uvažuje. Do budoucna o tom uvažuji, ale slyšela jsem, že mohou být i problémy, strachuje se kráska. Nicméně i když se nepyšnila nějak extra nadupaný dekoltem, v minulosti často předváděla spodní prádlo a vypadalo to skvěle. S tím ostatně její příznivci souhlasí. „Menší jsou hezčí,” píší ji.

Celebrity - další články

Doporučujeme