Naomi Campbell kvůli koronaviru zanevřela na módu. Na letiště se vypravila v ochranném obleku

11. března 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / naomi

Bezpečnost především! Takové heslo razila topmodelka Naomi Campbell (49), když se v úterý večer musela vypravit na letiště. Aby na frekventovaném místě s množstvím cizinců nechytila nový koronavirus, obalila se od hlavy až k patě do ochranných pomůcek.

Světově proslulou topmodelku Naomi Campbell vídáme většinou oděnou do těch nejposlednějších trendů a kousků z dílen světoznámých módních značek. Rychle se šířící nákaza novým typem koronaviru to však změnila. Když musela modelka v úterý večer cestovat letadlem, rozhodla se nic nepodcenit a myslet především na svou bezpečnost.

“Péče o bezpečnost na další úrovni,” okomentovala modelka a sdílela na svých sociálních sítích několik snímků, na kterých je od hlavy až k patě oděná do ochranných prostředků. Nejen, že má na sobě v současnosti tolik oblíbenou roušku, ale opatřila si také ochranné rukavice, ochranné brýle a speciální oblek.

View this post on Instagram

Safety First NEXT LEVEL. Thank you @lindaevangelista Full video coming on my YouTube soon…

A post shared by Naomi Campbell (@naomi) on

Nutno podotknout, že mezinárodní letiště jsou opravdu rizikovým prostředím. V krátkém čase se na nich střídají davy lidí z celého světa a mnozí z nich nemusí mít o vlastní nákaze ani tušení. Modelka si navíc nákazu koronavirem nemůže dovolit – jednak je velmi pracovně vytížená, a jednak při své práci cestuje po celém světě. Mohla by proto nevědomky nakazit spousty dalších lidí. Šik modely proto musely tentokrát počkat ve skříni a Campbell vsadila raději na praktičnost.

Celebrity - další články

Doporučujeme