Její zdraví nebylo ideální. Raquel Welch (†82) před smrtí bojovala s Alzheimerovou chorobou

6. dubna 2023·Celebrity·Redakce

Raquel Welch (Zdroj: Profimedia)

Když se svět dozvěděl, že zemřela herecká legenda Rachel Welch (†82), byl v šoku. Rodina informovala, že zemřela po krátké nemoci. A nyní se už ví, co bylo příčinou jejího skonu. Informaci uvedl server TMZ.

Smrt krásné Raquel Welch, která byla v roce 1995 zařazena mezi stovku nejvíce sexy filmových hvězd, zasáhla svět 15. února jako blesk z čistého nebe. I když bylo herečce 82 let, nevědělo se o tom, že by ji sužovaly nějaké zdravotní problémy. Nyní se ale veřejnost dozvěděla, že všechno bylo tak trochu jinak.

Její rodina po smrti informovala o tom, že zemřela po krátké nemoci. Webu TMZ se podařilo získat její úmrtní list, kde se píše o tom, že herečka měla ve 2:25 ráno místního času v Los Angeles zástavu srdce. Krom toho těsně před smrtí bojovala s Alzheimerovou chorobou. Informaci před světem úzkostlivě tajila a veřejně ji nikdy nepřiznala.

Welch si během své padesátileté kariéry zahrála v desítkách filmech a seriálech. Všichni si ji pamatují ze snímků jako Fantastická cesta, Milion let před Kristem, Tři mušketýři nebo Zvíře. Po ukončení herecké kariéry se věnovala podnikání a výrobě paruk. I v pozdějším věku si udržovala skvělou postavu a rozhodně nevypadala na to, kolik jí bylo.

Celebrity - další články

Doporučujeme