Náročné manželství s americkým prezidentem. Michelle Obamová nemohla Baracka vystát

3. ledna 2023·Celebrity·Redakce

Michelle Obamová, Barack Obama. (Foto: Profimedia)

V rozhovoru pro televizní stanici Revolt TV se Michelle Obamová, bývalá první dáma Ameriky, nechala slyšet, jaké bylo manželství s pracovně velice vytíženým mužem Barackem. Pro ni, jako pro pracující matku dvou dívek, to nebylo vůbec lehké. Celých deset let nemohla svého muže vystát. Nyní je však ráda, že spolu zůstali.

Sice žijeme v 21. století, ale na ženy je stále vyvíjen mnohem větší nátlak ohledně péče o domácnost a o děti než na muže. A to i v případě, že se jedná o zaměstnanou ženu, která si buduje úspěšnou kariéru stejně jako její manžel. Své o tom ví bývalá první dáma Michelle Obamová, která se o tom rozpovídala v rozhovoru.

“Deset let, kdy jsme se snažili budovat své kariéry a také se starat o školu a o to, kdo má co dělat. A hádejte co, manželství není 50/50, nikdy. Někdy to bylo u mě 70, u něj 30. Někdy to bylo u něj 60, u mě 40,” uvedla Michelle s tím, že se na svého muže zlobila, když si našel čas na golf nebo cestování za prací, zatímco ona musela vyvážit svou roli matky a právničky. “Lidé si myslí, že je hloupé to říkat. Bylo to deset let, kdy jsem svého manžela nemohla vystát,” prozradila.

Dnes ale už přiznává, že je ráda, že spolu přes to všechno zůstali. Myslí si, že spousta lidí vzdává vztah příliš brzy. Otázka ale je, zda těch špatných deset let za to stálo. Když se její manžel stal prezidentem USA, jejich dcerám bylo deset a sedm let. Dnes jsou to už dospělé ženy.

Celebrity - další články

Doporučujeme