Narozeninová oslava princezny Lilibet. Děda Karel III. přišel s nečekaným dárkem, který bude jen její

6. června 2023·Celebrity·Redakce

Harry a Meghan (Zdroj: Profimedia)

Dávat dárky potomkům členů královské rodiny není jednoduchý úkol. Král Karel III. se ale překonal a své vnučce, princezně Lilibet dal krásný dárek. A to i navzdory tomu, že vztahy královské rodiny s Harrym a jeho ženou Meghan jsou stále velmi napjaté.

Princ Harry a jeho žena Meghan Markle na sebe strhávají pozornosti více, než by si možná oni sami přáli. Své děti ale do mediální masáže naštěstí nestrhávají, a tak princezna Lilibet v tichosti oslavila své druhé narozeniny. Party měla v rodinném luxusním sídle v Montecitu v Kalifornii a na oslavě byla jen nejbližší rodina a slavní přátelé Harryho a Meghan.

Novinářka Jennie Bond je přesvědčená, že nechyběly ani některé celebrity. Očekávala bych, že tam bude i pár celebrit a že šlo o uvolněnou, neformální párty, na které snad nechyběla ani další batolata. Bylo by hezké si myslet, že součástí dne mohl být videohovor s Lilibetiným dědečkem králem Karlem III.,svěřila se pro OK! Magazine.

Příbuzní malé holčičky ale mlčí a ani se neví, zda královská rodina poslala Lilibet nějaké blahopřání. Webu New Idea se ale podařilo zjistit, že na vnučku nezapomněl dědeček, král Karel III.„Karel pověřil své asistenty, aby zařídili na míru vytvořený zahradní domeček podobný tomu, jaký měly královna Alžběta II. a její sestra, princezna Margaret, když byly malé,” říká zdroj z okolí královské rodiny. Podle něj chtěl dát své vnučce něco, co se jí bude líbit a co bude jen její. „Bude si to pamatovat navždy –  bude to to nejlepší překvapení!“

Narozeninovou oslavu své sestřičky si užil i její bráška Archie. Ten měl narozeniny 6. května, ale ten den se musel obejít bez svého tatínka. Princ Harry byl totiž právě na korunovaci krále, a to i přesto že vztahy královské rodiny a Harryho jsou stále napjaté. Princ následně pak hned zmizel a z Velké Británie odletěl do USA. Zda Karel III. stihl věnoval dárek k narozeninám i svému vnukovi, zatím není jasné.

Celebrity - další články

Doporučujeme