Nejlepší kamarádky v Hollywoodu! Eva Longoria, Victoria Beckham, Jennifer Aniston a další

10. srpna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Jennifer Aniston a Courteney Cox (Zdroj: Profimedia)

Přátelství. Kouzelné slovo, které je pro každého z nás velmi hodnotné. Když ve svém životě najdeme ty pravé přátele, je to výhra. Přátelé vám poradí, vyslechnou a pomůžou, když to potřebujete. Možná budete překvapeni, ale přátelství existuje i v drsném Hollywoodu. Které hvězdy jsou si blízké? Odpověď hledá web Elle.com.

Eva Longoria a Victoria Beckham

Eva Longoria se s bývalou členkou skupiny Spice Girls přátelí od roku 2007, Eva byla i na nedávné svatbě Victoriina syna Brooklyna. Obě ženy přiznaly, že se navzájem inspirují a svěřují si svá tajemství. “Nemohu se tebou více inspirovat. Když se ženy navzájem podporují, dokážou úžasné věci,” vyslala své kamarádce Victoria Beckham jasný vzkaz. A herečka nezůstala módní návrhářce nic dlužna. “Má hlas, je to ta nejlaskavější, nejsladší a nejvěrnější lidská bytost, jakou můžete v životě mít,” svěřila se v show This Morning.

Ashley Tisdale a Vanessa Hudgens

Potkaly se na natáčení snímků Muzikálu ze střední, a i když na filmovém plátně hrály vlastně konkurentky, v osobním životě si padly do noty. “Jsem loajální člověk a Ashley je jedna z těch, která bude mou přítelkyní navždy” svěřila se Teen Vogue Hudgens. Ashley zase popsala, jaký vztah s krásnou herečkou má. “Já a Vanessa máme opravdu zvláštní přátelství. Můžeme být kdekoliv, natáčet filmy každá někde jinde, ale když se potkáme, jako by neuplynul žádný čas. Také ji můžu kdykoliv zavolat, je tady vždycky pro mě.” 

Jennifer Aniston a Courteney Cox

Kde jinde potkat ty pravé kamarády, než na natáčení seriálu Přátelé? Právě tam se potkaly Jennifer Aniston a Courteney Cox, představitelky ústředních postav Rachel a Monicy. Padly si do oka a přátelství vydrželo i po skončení natáčení. Herečky spolu jezdí na dovolené a Cox byla Aniston na svatbě za svědka. “Bavíme se, smějeme se a jsme nerozlučné. Je to skvělé, Jennifer je úžasná” pěla ódy Cox na svou kamarádku. “Je velmi spravedlivá, loajální, milující. Byla tu pro mě snad odjakživa,” svěřila se zase Jennifer.

Serena Williams a Meghan Markle

Tenistka a vévodkyně jsou velmi blízkými kamarádky. Meghan Serenu přišla několikrát podpořit i na její zápasy. Někdy jí přinesla štěstí, někdy bohužel odcházely obě smutné. “Nemohla pro mě být lepší přítelkyní. Dobré i ty špatné okamžiky a chvíle – vždy tu pro mě je,” svěřila se Serena a vyjádřila Meghan podporu za to, co dělá a jak se angažuje. “Okamžitě jsme se do toho přátelství pustily. Smály jsme se, bavily se a povídaly si. Ne o tenise nebo herectví, ale o všech těch dívčích věcech. Tak začalo naše přátelství,” popisovala v US Weekly Markle.

Zdroj foto: Profimedia 

 

Celebrity - další články

Doporučujeme