Nenalíčená a přesto krásná! Dagmar Havlová vsadila na přirozenost a udělala dobře

27. července 2023·Celebrity·Redakce

Dagmar Havlová. (Zdroj: Profimedia)

Herečka Dagmar Havlová si užívá léto, i když nezapomíná ani na práci. Když ale zrovna nepracuje, tak si užívá dny bez špetky make-upu. A vadí to někomu? Vůbec! Dagmar vypadá bez líčení naprosto skvěle.

Herečka a bývalá první dáma zřejmě nestárne. I když je jí 70 let, pyšní se nádhernou hladkou pletí bez vrásek. Sice se mluví o různých úpravách, ale i tak vypadá Dagmar Havlová perfektně. I ona si občas ráda odpočine od líčení a nebojí se to ukázat i veřejně na sociálních sítích.

A jedna samospouští, nenamalovaná a bez filtru, protože bylo krásné světlo, zvané ‘Americká noc’. Ano, a lesk. Ten mám vždycky, na rozdíl od make upu,“ napsala herečka k fotkám. Na jejím obličeji nenajde ani vrásky, ale ani pytle pod očima či stařecké skvrny.

View this post on Instagram

A post shared by Dagmar Havlová (@dagmarhavlova_official)

Její příznivci jsou z jejího vzhledu nadšení. Nejdřív jsem myslela, že je to Hanka Vágnerová. Vypadáte tady na třicet, hustý,” vzkázala jedna. Další je zase přesvědčená, že vypadá opravdu jako její legendární postava z filmu Holky z porcelánu. Na fotku zareagovaly i její herecké kolegyně, třeba herečka Tereza Brodská. „Krásná jsi , holčičko!” napsala.

Celebrity - další články

Doporučujeme