Nepotřebují divoké polibky či držení za ruce. Fanoušci šílí ze zamilovaného pohledu princezny Kate

18. října 2022·Celebrity·Redakce

Kate a William (Zdroj: Profimedia)

Jsou sice vázáni královským protokolem, který jakékoliv intimnosti a láskyplné dotyky na veřejnosti moc nepodporuje, ale jsou to přeci jenom lidé. Princezna Kate a princ William jsou do sebe stále zamilovaní, i když to veřejně moc najevo nedávají. Teď ale nastala změna. Informaci uvedl deník Daily Mail.

Britský královský pár se opět vydal na cesty a plně se věnují práci. Nedávno navštívil Olympijský park v Londýně, kde se nedaly přehlédnout zamilované pohledy, které vysílala Kate Middleton směrem na svého manžela, prince Williama.

Princ a princezna navštívili sportovní areál Copper Box Arena postavený pro letní olympijské hry v roce 2012 v rámci sportovního programu Coach Core. Ten založili prostřednictvím své nadace před 10 lety na pomoc mladým lidem najít podporu a příležitosti prostřednictvím sportu. Kate opět vypadala fenomenálně; na sobě měla vintage sáčko od značky Chanel. Fotografové jí zachytili, jak se roztomile chichotá a usmívá na manžela.

View this post on Instagram

A post shared by The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

Takové momenty jsou mezi prvním následníkem trůnu a jeho ženou velmi vzácné. Není se proto čemu divit, že fanoušci jsou z toho nadšení. „Jak se na něj Kate dívá,“ rozněžnila se jedna z komentujících. „Moc rád vidím tato sladká gesta,“ souhlasil další. Někteří měli tu možnost se s párem potkat. Tito šťastlivci přiznávají, že na setkání s budoucím králem nikdy nezapomenou.

Celebrity - další články

Doporučujeme