Nesmělá dívka, kterou miluje celý svět. Bratr princezny Diany zveřejnil unikátní fotku z jejího dětství

6. července 2021·Celebrity·Barbora Turková

Princezna Diana. (Foto: Shutterstock)

Princezna Diana by 1. července oslavila 60. narozeniny. Stále ale žije v srdcích lidí na celém světě, nezapomínají na ni ani její nejbližší. Bratr Charles Spencer nedávno sdílel vzácnou fotku malé Diany, kterou pořídil její otec.

Fotografii pořídil otec Diany na den jejích narozenin. “1. července 1961 byl na Anglii nevídaně horký den, vzpomínali vždy rodiče. Narodila se v Park House, na panství v Sandringhamu v Norfolku,” uvedl hrabě s tím, že dům je vidět na pozadí fotky.

Na počest princezny byla v Kensingtonských zahradách odhalena socha, která zachycuje Dianu v obklopení dětí. Tu slavnostně odhalili její synové, princové William a Harry. Ani Charles Spencer na slavnostní akci nechyběl.

View this post on Instagram

A post shared by Althorp House (@althorphouse)

V parku se potkal se zahradníkem, který se o místní zeleň staral už v 80. letech. “Řekl mi: ‚Vaši sestru jsem miloval. A slibuji, že se o tuto zahradu postarám, jak nejlépe budu moct a dokud budu schopen‘. A já mu to věřím,“ přiznal dojatě hrabě.

Lady Diana zemřela v roce 1997 poté, co vůz ve kterém spolu s řidičem Henrim Paulem, partnerem Dodim Al-Fayedem a bodyguardem Trevorem Reesem-Jonesem ujížděli před paparazzi, havaroval v pařížském tunelu. Bylo jí 36 let.

Celebrity - další články

Doporučujeme