Opět se ukázala jako budoucí královna. Kate Middleton si na ples na Jamajce vzala šperky od Alžběty

26. března 2022·Celebrity·Barbora Turková

Kate a princ William (Zdroj: ČTK)

Vévodkyně Kate Middleton a princ William nyní absolvují cestu po Jamajce. Kate za tu dobu vystřídá spoustu modelů, ve kterých vypadá naprosto fenomenálně. A je jedno, zda se to týká velké večerní nebo běžného oblečení na den. Informaci uvedl Daily Mail.

Další oficiální příležitost, další krásné šaty. Tak by se dal charakterizovat současný život vévodkyně Kate, která společně s Williamem teď brázdí místa v Karibiku. Ve středu večer pár dorazil na večeři v domě generálního guvernéra Jamajky sira Patricka Allena. Oficiální cesta po zemích Commonwealthu se koná k oslavě platinového výročí královny Alžběty II.

Kate na večeři dorazila s úsměvem od ucha k uchu, ale především v přenádherných zelených třpytivých šatech. Ty má na svědomí britská návrhářka Jenny Packham a byly ušity speciálně na tuto příležitost. Zelená totiž evokuje barvu Jamajky. Kate nezaujala jen šaty, ale i šperky. Na boku šatů měla Královský řád Viktoriin, který dostala od královny k 8. výročí svatby s Williamem v roce 2019.

Druhou ozdobou róby byl Řád královské rodiny, který byl na žluté stužce na levé straně šatů pod ramenem. Jedná se o malovaný portrét královny Alžběty II., který je vsazen do diamantů a je ozdoben tudorovskou korunou. Ten mohou členky královské rodiny nosit jen při formální příležitosti. Kate si ho na sebe poprvé vzala v roce 2018, když dorazili s Williamem do Nizozemska.

Celebrity - další články

Doporučujeme