Opět ukázali trochu soukromí. Kate s Williamem sdíleli jedinečnou fotku jako přání k novému roku

2. ledna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Kate a William (Foto: ČTK)

Kate Middleton a princ William sdíleli na svém instagramovém účtu fotografii s přáním k novému roku. Fotografie je z letošní premiéry o agentu 007 Jamesi Bondovi a vévodové na ní působí velmi vesele a uvolněně.

Vévoda (39) a vévodkyně (39) z Pro vévodu a vévodkyni z Cambridge je zveřejňování osobních fotografií velmi ožehavé téma. Na jejich instagramovém profilu prezentují hlavně svou práci, málokdy ale svoje soukromí. Tentokrát udělali výjimku a na Silvestra sdíleli fotografii, která vznikla cestou na londýnskou premiéru bondovky Není čas zemřít. Autorem je Alex Bramall.

U fanoušků vzbudila fotografii velkou pozornost a není divu. Vypadá to jako momentka, protože Kate s Williamem na ní působí uvolněně, jsou vysmátí od ucha k uchu a drží se za ruce. Snímkem jako by pootevřeli dvířka do svého soukromí a nechali příznivce nahlédnout. “Přejeme vám všem šťastný nový rok,” vzkázali vévodové.

Lidé to oceňují, protože fotka měla několik hodin od zveřejnění přes milion lajků a aspiruje na vůbec nejúspěšnější loňský příspěvek instagramového účtu vévody a vévodkyně. Snímky reflektující vztah manželů a rodinné záběry se obecně těší největší popularitě.

Kate má na sobě šaty z dílny své dvorní návrhářky Jenny Packham. V nich vzbudila velkou pozornost a mnoho lidí ji označili za královnu, která si pro sebe celou premiéru ukradla. “Middleton. Kate Middleton,” neslo se po sociálních sítích od chvíle, kdy Kate vstoupila na červený koberec.

Celebrity - další články

Doporučujeme