Otravná Monica, zadlužený Ross. Herci z Přátel prozradili, co by dělali jejich postavy

21. května 2021·Celebrity·Barbora Turková

Seriál Přátelé (Zdroj: ČTK)

Rachel, Monica, Pheobe, Ross, Chander, Joye. Opět spolu, věrná šestice přátel z New Yorku, která pobláznila celý svět. A fanoušci se už 27. května na HBO MAX dočkají jediné speciální epizody.

Na tohle se seriáloví fanoušci těšili snad od posledního dílu legendárního seriálu. Hvězdy seriálu Přátelé se opět potkaly před kamerou a natočily speciální díl pro HBO Max. Celé šestice bude opět pospolu, přestože se nebude jednat o klasický díl, ale spíše o vzpomínkový. Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matthew Perry i Mat LeBlanc se nyní objevili v traileru, který se už za týden promění v celý díl.

Ten ale nemá scénář. V ukázce je třeba vidět, jak šestice hraje vědomostní soutěž s otázkami ze seriálu, padají známé hlášky nebo vzpomínají na natáčení. A pro všechny je to dojemné. Ocitnou se totiž v hale číslo 24, kde se Přátelé deset let točili. Herečky nemohou udržet slzy, herci vtipkují. Ale i u nich je vidět, že jsou naměkko. Každý také přemítá o tom, co asi dělá jejich postava nyní. Jennifer Aniston, představitelka Rachel by si zřejmě založila módní značku. “Byla by to taková malá franšíza. A žila bych v New Yorku na Upper East Side,” prohlásila.

Monica alias Courtney Cox by zřejmě soutěžila s ostatními matkami a snažila by se je překonat. “Myslím, že by byla fakt otravná,” smála se Cox. Phoebe by podle Lisy Kudrow žila s manželem Mikem v Connecticutu a starala by se o umělecký program na škole. Podle Matthewa Perryho by byl Chandler skvělý otec a psal by úžasné komedie. Podle Davida Schwimmera by Ross investovala do obchodu Joyeho a přišel by tak o úspory pro své děti. Matt LeBlanc by si otevřel řetězec restaurací. Na kariéru herce už by tak definitivně rezignoval.

Ve vzpomínkové epizodě Přátel se objeví celá řada hostů – David Beckham, Lady Gaga, Justin Bieber, BTS, Kit Harrington či pákistánská aktivistka a držitelka Nobelovy ceny za mír Malála Júsufzaj. Kromě nich se v Přátelích ale objeví i celá řada bývalých herců, kteří v seriálu hráli. Třeba Tom Selleck, který hrál Moničina bývalého přítele Richarda, Reese Witherspoon alias Rachelina sestra Jill či nepřekonatelná Maggie Wheeler neboli Janice.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Celebrity - další články

Doporučujeme