Pamatujete si na Chůvu k pohledání? Budete zírat, jak herečka těsně před 60. narozeninami vypadá

4. ledna 2017·Celebrity·Redakce

oficiální zdroj

Americká herečka Fran Drescher, která se po celém světě proslavila rolí potrhlé chůvy Fine, letos oslaví 60. narozeniny. A rozhodně se o ní nedá říct, že by podlehla hollywoodskému honu za věčným mládím. Vrásky jí vůbec nevadí.

Seriál Chůva k pohledání zná snad každý. Ačkoliv se natáčel v 90. letech, diváky stále baví. Představitelka hlavní postavy – pohledné, ale trochu praštěné chůvy Fine – už je ale jinde. I když jí to na prahu šedesátky pořád sluší, na nic si nehraje a na sociální sítě si dává fotky bez make-upu a v domácím oblečení.

Veřejnost na ni ale nezapomíná ani dnes. Fran Drescher o sobě totiž dává vědět. Stále se objevuje ve filmech, seriálech a televizních pořadech. Nevěnuje se ale jen zábavě. Před lety totiž bojovala s rakovinou dělohy. Nemoc ustála, ale přišla o možnost mít děti.

Od té doby aktivně pracuje na osvětových kampaních. O rakovině dokonce napsala knihu s názvem Cancer Schmancer, která se stala bestsellerem. Ke konci tohoto roku uspořádala v Los Angeles, kde žije, summit o zdraví a nejsou ji cizí ani ženská práva. Fran má zkrátka velké srdce.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme