Paris Hilton se touží stát mámou. Chce podstoupit asistovanou reprodukci

13. prosince 2022·Celebrity·Redakce

Paris Hilton a Carter Reum. (Foto: Profimedia)

Dědička podílu hotelového impéria Hilton Paris Hilton a její manžel, podnikatel Carter Reum se na miminko hned po svatbě necítili. Chtěli si užívat jeden druhého a potomka si naplánovali až na rok 2023. Teď zahraniční média informovala o tom, že si dědička nechala zamrazit vajíčka, aby s partnerem měla jistotu. Informoval o tom server Page Six.

Paris Hilton už v minulosti několikrát čelila dotazům na rodinu. “Dostávám spustu zpráv od lidí, kteří se mě ptají, kdy budu mít dítě. Vždy jsem děti milovala, ale nikdy jsem nepotkala člověka, kterému bych mohla důvěřovat,” sdělila před svatbou médiím. Také dodala, že si chtějí s manželem nejprve užít rok společného manželství. Z toho důvodu si nechala zamrazit vajíčka.

Asistovaná reprodukce je vždy cesta pro každého, ale máme to štěstí, že máme připraveno spoustu zdravých embryí, které čekají, až se stanou součástí naší skupiny,” uvedla nyní. Minulý měsíc s Carterem oslavili výročí svatby na sukromém ostrově na Maledivách, a tak nejspíš podle všeho již nastal ten správný čas na založení rodiny.Teď, když jsem to udělala, nemůžu se dočkat a on bude tím nejlepším otcem a budeme spolu mít nádherný život,” dodala Hilton.

Vajíček má podle svých slov dostatek. Všichni jsou na to připravení a moc se na děti těší,” sdělil médiím blízky zdroj a dodal, že Paris bude rozhodně skvělou mámou. Již v minulosti se proslýchalo, že se dědička o miminko s partnerem snažila, ale neúspěšně. Láme mi to srdce, protože vím, že se snaží a snaží,” prozradila zahraničním médiím matka Hilton.

Celebrity - další články

Doporučujeme