Patrik Hezucký bude tatínkem! Manželka oznámila šťastnou novinku na Instagramu

31. července 2019·Celebrity·Karolína Stránská

Řady slavných maminek a tatínků se rozšiřují. Moderátor Evropy 2 Patrik Hezucký bude tátou! Novinku oznámila jeho manželka Nikola na Instagramu.

Cesta k početí ale rozhodně nebyla bezstarostná, jak přiznala nastávající maminka u fotky na sociální síti. “4 potraty a bolest na duši, která už nikdy nezmizí, 3 ivf cykly s kolotočem injekcí, hormonů a kortikoidů, 2 příšerné hyperstimulační syndromy, při kterých jsem měla chuť to zabalit, 1 obrovské nekonečné štěstí, které za to všechno stojí,” prozradila.

Patrik a Nikola si řekli své ANO letos v květnu na farmě Angusfarm Soběsuky.

Mamince přejeme hlavně hodně zdraví a oběma rodičům gratulujeme!

View this post on Instagram

čím déle na něco čekáš, tím více si vážíš toho, až to konečně přijde. čím více musíš o něco bojovat, tím vzácnější pro tebe je, když toho dosáhneš. a čím více bolesti na své cestě podstoupíš, tím sladší je pocit, když konečně dorazíš do cíle. na všechny krásné věci se vyplatí čekat a bojovat za ně ze všech sil. 4 potraty a bolest na duši, která už nikdy nezmizí 3 ivf cykly s kolotočem injekcí, hormonů a kortikoidů 2 příšerné hyperstimulační syndromy, při kterých jsem měla chuť to zabalit 1 obrovské nekonečné štěstí, které za to všechno stojí!!! ❤️❤️❤️

A post shared by Nikola Hezucká (@nikolaabady) on

Celebrity - další články

Doporučujeme