Moderátor Patrik Hezucký se oženil! Pochlubil se krásnými fotkami

31. května 2019·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram / patrikhezucky

Moderátor rádia Evropa 2 Patrik Hezucký (49) se po osmileté známosti oženil se svou partnerkou Nikolou Pastirčákovou. Ta po svatbě přijala jméno Hezucká. Utajovaný obřad se konal na farmě Angusfarm Soběsuky.

Jako první informaci o svatbě pustil na sociální sítě Hezuckého kamarád z rádia Leoš Mareš. “Můj kamarád a kolega Patrik Hezucký se dnes žení. Patriku a Nikolo, přejeme vám s Monikou hodně štěstí a lásky. Nikola Hezucká, to je tak hezký,” napsal moderátor a zpěvák ve čtvrtek na Instagram.

O den později už zveřejnili pár obrázků i sami novomanželé. “Už to máme za sebou,” napsal Hezucký na Instagram ke společné fotografii. “Švihák lázeňský, děkujeme všem za přání,” zavtipkoval a poděkoval. Svou manželku nazval princeznou.

S Nikolou Pastirčákovou je moderátor již osm let. Zasnoubili se loni v září a od té doby informace o obřadu před veřejností tajili.

Zda po svatbě přijde velká rodina, to prý pár nechává otevřené. “Určitě budeme šťastní i za jedno dítě, ale necháváme to na přírodě, jak to bude ona chtít. Třeba nám nakonec pošle hned dvě, tři, čtyři nebo pět dětí,” svěřil se Hezucký v rozhovoru pro iDNES.cz.

Celebrity - další články

Doporučujeme