Plánují tenistka Plíšková a její manžel miminko? Hrdlička prozradil, jak se věci mají

2. srpna 2018·Celebrity·Lukáš Vaněk

Zdroj: Michal Hrdlička (Instagram)

Svatba mezi tenistkou Karolínou Plíškovou a jejím manažerem a moderátorem Michalem Hrdličkou proběhla sice v tajnosti, ale rovněž způsobila také to, že se přátelé na manželský pár zlobí, že jim o jejich záměru neřekli. Michal Hrdlička prozradil i to, zda plánují miminko.

Na obřadu, který proběhl 19. července v Monaku, bylo se vším všudy 12 hostů, uvedl v rozhovoru pro server Expres.cz Michal Hrdlička. Ačkoli měl být sňatek tajný, nakonec se v místě konání objevili novináři. Hrdlička se domnívá, že ví, odkud vítr vane. Podle monackých zákonů se totiž chystané obřady zveřejňují na nástěnce 14 dnů dopředu.

Tajný sňatek prý určitě rozhněval některé jeho kamarády, kteří se svatby nemohli zúčastnit. “Nikdo mi teda nic neřekl, ale asi na mě budou naštvaní. Někteří se divili, že jsem jim to vůbec neřekl. Psali mi, jak je to možné, že jsem jim to neřekl. Někteří z nich to věděli. Moc jsme to ale nechtěli vyprávět všude, abychom tam nebojovali s přehnanou pozorností,” prozradil Hrdlička.

Moderátor se dokonce svěřil i s tím, jestli plánují s českou tenisovou jedničkou potomka. “Neřešíme to. Máme Lindušku (dcera ze vztahu s Lucií Borhyovou, pozn. red). S tou si užíváme a jsem rád, že mají s Kájou hezký vztah. V létě ji máme měsíc. Jsme za to rádi. Jelikož Kája má úžasnou kariéru, byl by nesmysl ji přerušovat těhotenstvím. I když ty děti jsou největším smyslem života. Káje ale netikají biologické hodiny,“ vysvětlil manažer a manžel Karolíny Plíškové.

Celebrity - další články

Doporučujeme