Po šesti letech zpátky do práce. Linda Evangelista hlásí návrat, objevila se v kampani známé značky

24. července 2022·Celebrity·Redakce

Linda Evangelista. (Zdroj: Profimedia)

Patří do generace topmodelek, které svou krásou fascinovaly hlavně v devadesátkách. Zatímco ale její slavné kolegyně v kariérách pokračují, Linda Evanglista se na několik let stáhla. Nyní se ale snad vrací, protože opět pracuje. Co se změnilo? Prozradila na svém instagramu.

Veřejnosti se kanadská topmodelka Linda Evangelista stranila šest let. Před lety totiž podstoupila zákrok, který pomocí mrazu redukuje tukové buňky a mění je na krystaly, které jsou pak z těla samovolně vyloučeny přirozenými metabolickými pochody a lymfatickým systémem. V jednom z dvaceti tisíc případů však dojde k opaku a tukové buňky se po zákroku začnou množit a růst. A to se bohužel stalo kanadské krásce.

View this post on Instagram

A post shared by Linda Evangelista (@lindaevangelista)

„Zákrok vedl k opaku toho, co slibovali. Zvýšilo se množství mých tukových buněk, skončila jsem trvale deformovaná, i když jsem podstoupila dva nápravné zákroky. Skončila jsem, jak média píší, k nepoznání,“ svěřila se kráska na instagramu a na kliniku podala žalobu.

Co se jí stalo, tajila dlouhých pět let. Všem bylo jasné, že se něco děje, ale Linda se za svůj vzhled styděla. „Mým fanouškům, kteří se diví, proč jsem přestala pracovat, zatímco kariéry mých vrstevnic vzkvétají, chci říct, že důvodem je, že jsem brutálně znetvořená procedurou CoolSculpting společnosti Zeltiq, nebrala si Linda servítky.

View this post on Instagram

A post shared by Linda Evangelista (@lindaevangelista)

To by se teď mohlo změnit. „S potěšením mohu oznámit, že jsme soud urovnali. Těším se na další životní kapitolu s mou rodinou a přáteli. Jsem ráda, že to mohu hodit za hlavu,“ nechala se slyšet modelka. Po šesti letech se vrátila k práci a vzala to rovnou ve velkém. Objevila se v kampani značky Fendi, která v září oslaví 25. výročí své ikonické kabelky. A nechat ji propagovat zrovna Lindou je ten nejlepší možný tah.

Celebrity - další články

Doporučujeme